Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

CANON PIXMA G3420 SZÍNES KÜLSŐ TINTATARTÁLYOS MULTIFUNKCIÓS NYOMTATÓ

Rendezés:
Nézet:

Image

A doboz tartalma

  • Készülék
  • Tápkábel
  • Beállítási útmutató
  • Telepítő CD
  • Garancia dokumentum
  • Nyomtatófejek + 2db fekete és 1-1db cyan, magenta és sárga tintát tartalmazó tintapalack.

Hihetetlen oldalkapacitássok

Nagy sebességnél is kiváló minőség

Intelligens csatlakoztatási lehetőségek

Egyszerű karbantartás, átgondolt kialakítás

Hihetetlen oldalkapacitások

A 2 fekete tintapalackkal akár 12 000 oldal (Gazdaságos üzemmódban 26%-kal több), az egyetlen színes tintapalackkészlettel pedig 7700 oldal is nyomtatható, így alacsony költségek mellett valósul meg a folyamatos, nagy mennyiségű nyomtatás.

Nagy sebességnél is kiváló minőség

Nagy sebességnél (fekete esetén 9,1 kép/perc, színes esetén 5 kép/perc) is kiváló minőségre számíthatsz, hiszen a pigmentfekete tinta tűéles szövegeket, a festékalapú színes tinták pedig élénk színű képeket eredményeznek. Kísérletezz sokféle hordozóval, és nyomtass akár 1,2 méter hosszú transzparenseket is.

Intelligens csatlakoztatási lehetőségek

Nyomtasson, szkenneljen, másoljon és csatlakozzon a felhőhöz a Canon PRINT alkalmazáson vagy a PIXMA Cloud Link szolgáltatáson keresztül, valamint nyomtasson közvetlenül okoseszközről az AirPrint (iOS) és a Mopria (Android) segítségével.

Egyszerű karbantartás, átgondolt kialakítás

Csökkentsd minimálisra az állásidőt, és tartsd a határidőket könnyedén egy felhasználó által cserélhető karbantartó kazettával, amely megbízható teljesítményt garantál nap mint nap. 

Töltsd újra a tintatartályokat gond és erőfeszítés nélkül praktikus, összenyomást nem igénylő patronokkal, amelyek egyedi, kulcsos fúvókájuknak köszönhetően biztosan a megfelelő tartályba kerülnek.

3 évre kiterjeszthető garancia

3 évre kiterjeszthető garancia

Regisztrálja készülékét a vásárlástól számított 30 napon belül, és élvezze a gondtalan használatot a 3 éves jótállásra vonatkozó ajánlatnak köszönhetően! 

Bővebb információ: 

https://www.canon.hu/irodai-nyomtatok-szkennerek-promocio/

Hihetetlen oldalkapacitás

Hihetetlen oldalkapacitás

12.000 oldal fekete és 7.700 oldal színes nyomtatásra elegendő tintát tartalmaz a kezdőcsomag.