Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Hőpapír, pénztárgépszalag

A biszfenol mentes termoszalag, vagy hőérzékeny papír, egy olyan változat, amely nem tartalmaz biszfenolt, egy vegyi anyagot, amelyet általában hőérzékeny papírok és más termékek gyártásához használnak. A biszfenol A (BPA) egy vegyi anyag, amelyet széles körben használnak a polikarbonát műanyagok és a hőérzékeny papírok gyártásához, de egyre több bizonyíték áll rendelkezésre arról, hogy káros hatása van az emberi egészségre és az ökológiára is. A BPA-mentes termoszalagokat gyakran újrahasznosított anyagokból készítik, és egyre több gyártó kezdi el használni őket a termékeikben. A BPA-mentes termoszalagok általában ugyanolyan hatékonyak, mint a hagyományos hőérzékeny papírok, és segítenek csökkenteni a vegyi anyagok környezetre gyakorolt hatását.

  • Az egyik legjellemzőbb felhasználási területe a pénztárgépekben való használat. A pénztárgépekben a terménypapírra nyomtatják ki a vásárlásokról kapott számlákat.
  • Másik jelentős felhasználási területe az élelmiszeriparban található. A hűtőházakban és a fagyasztókban tárolt termékek címkéit terménypapírra nyomtatják, amelyek hőre reagálva a hűtőszekrényben jelzik, ha a termék lejárt.
  • Thermo papír használható még sporteseményeken és koncerteken is, ahol a jegyeket terménypapírra nyomtatják, hogy ellenőrizni lehessen őket.
  • Thermo papír használható még az építőiparban, ahol a szállítólevelek és a szállítójegyek nyomtatására használják.
  • Thermo papír használható még különböző mérési adatok rögzítésére is, például hőmérők, nedvességmérők és fénymérők adatainak rögzítésére.
  • Thermo papír használható még az üzleti és a mezőgazdasági területeken is, ahol a termények minőségét és mennyiségét rögzítik.
  • Thermo papír használható még a közlekedésben is, ahol a jegyek és a bérletek nyomtatására használják.
Rendezés:
Nézet: