Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Epson utángyártott toner

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
18.490 Ft
Raktáron
8.090 Ft
Raktáron
1.562 Ft
Raktáron
4.090 Ft
Raktáron
3.190 Ft
Raktáron
4.390 Ft
Raktáron
4.390 Ft
Raktáron
8.090 Ft
Raktáron
14.290 Ft
Raktáron
34.990 Ft
Raktáron
19.990 Ft
Epson

 

Az Epson a világ legnagyobb nyomtató gyártói közé tartozik. A híres Japán vállalat teljes neve Seiko Epson Corporation. Lényegében egy hatalmas vállalatcsoportról beszélünk, amiben a Seiko a karóra gyártásáról híres világszinten. Az általuk gyártott órák rendkívül kifinomultak, és olyan egyedi tervezésűek, hogy a különböző óragyártók is számos ötletre tehetnek szert. Az Epson pedig a csoport másik vezető vállalata, akik a nyomtatókra, lézernyomtatókra és a hozzájuk tartozó kellékekre fektetik a hangsúlyt. Róluk is elmondható, hogy a bevételi oldal nagyobb hányada a nyomtató kellékek eladásából származik. A lézernyomtatók eredeti tonerekkel való rendszeres töltése anyagilag nagyon megterheli az embert. Költséghatékonyabb megoldás, ha utángyártottakat vásárolunk, így ugyanazt a megszokott, és kiváló végeredményt fogjuk kapni.

Manapság még mindig nagyon sokan megijednek az utángyártott szó hallatán, mivel összetévesztik az újragyártott fogalmával, ezáltal egyből az a gondolat merül fel mindenkiben, hogy a termék valószínűleg rossz minőségű. Az elgondolás téves, hiszen az utángyártott semmiképp se egyenlő az újragyártottal. A kettő közötti különbség abban rejlik, hogy az eredeti tonereket maga az Epson gyártja, míg az utángyártottat pedig egy tőle kívülálló másik cég. Az előállítás során az eljárás szinte ugyanaz, nagyon szigorú követelményrendszerek és szabályok szerint történik az egész folyamat. A kész termékek pedig részletes ellenőrzésen és tesztelésen esnek át, hogy semmiképp se okozzanak csalódást.

Garantáljuk vevőinknek, hogy a nálunk vásárolt tonerek bizonyítottan megbízhatóak, kiváló minőségűek, és egyáltalán nem fognak kudarcot vallani a végeredményt illetően.