Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Kyocera utángyártott toner

Rendezés:
Nézet:

Kyocera utángyártott toner

Miért válasszon Kyocera utángyártott tonert?

A vállalatot 1959-ben alapította Kazuo Inamori, amelyet ekkor még Kyoto Ceramyc Company-nak hívtak, majd 1982-ben nevezték át Kyocera Corporation-ra. A híres japán vállalat székhelye Kyoto-ban található. Az irodai felszerelések mellett foglalkoznak még napelemekkel, és ipari kerámiákkal is. A vállalat több, mint 70.000 ember számára biztosít munkalehetőséget szerte a világban.

Legyen szó akár otthonra, vagy irodába szánt lézernyomtatókról, a Kyocera költséghatékony megoldást jelent, és számos szakember ajánlja. A minőséget az is bizonyítja, hogy több díjat is elnyertek már. Rendkívül megbízhatóak a Kyocera lézernyomtatók, garantált, hogy nem igényelnek sűrű karbantartási, és javítási munkálatokat. Végeredményként tiszta, és éles képeket lehet velük nyomtatni, nem kell attól tartani, hogy elmosódnak, szétfolynak a betűk, és lehet kezdeni az egész folyamatot elölről. A tintapatronnal működő gépekkel szemben a lézernyomtatók által nyomtatott oldalak száradási ideje rövidebb, hiszen a tonerpor gyorsabban szárad, mint a tinta. Kyocera lézernyomtatók is kaphatóak színes változatban, amelyek kicsit drágábbak, de nem fognak csalódást okozni. Kezelhetőségük roppant egyszerű, mivel minden lézernyomtatóhoz egy közös driver tartozik.

Előnyök közé sorolható az is, hogy maximálisan kihasználják a tonerekben rejlő anyagokat, így nem marad sok felesleg, ami kárba menne. Csereként egy eredeti toner vásárlása eléggé megterhelő anyagilag, viszont létezik egy sokkal gazdaságosabb megoldás. A Kyocera lézernyomtatókba való utángyártott tonereink semmiben sem különböznek az eredetitől. Sokan beleesnek abba a hibába, hogy összekeverik az utángyártott fogalmát a használttal, pedig egyáltalán nem ez a jelentése. Az utángyártott toner annyiban különbözik az eredetitől, hogy nem a Kyocera gyártja, hanem tőle teljesen független vállalat. A nálunk vásárolt utángyártott tonerek ugyanazt a minőséget nyújtják, mint az eredeti, jóval kedvezőbb árfekvésben.

Bármilyen kérdés felmerül önben, hívjon minket bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére!