Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Canon TS8350 széria nyomtató

Canon az elmúlt hónapban új Pixma nyomtatókat mutatott be ezekről irtunk már korábban itt, mai irásunkban a Canon új csúcsmodelljéről fogok írni. A Canon TS8350 nyomtató mely több színben is elérhető TS8350 fekete, TS8351 fehér és TS8352 piros.  

A nyomtató képernyője az első szembetűnő dolog, mely 10,8 cm -es érintőképernyő, használata egyszerű és átlátható mint minden Canon nyomtatónak, okoseszközeinkkel pillanatok alatt tudunk csatlakozni Wifi-n keresztül ( Canon print alkalmazás, Airprint IOS és Mopria Android támogatással). 

A nyomtató kiváló minőségű fényképnyomtatást biztosít mely nyomtatáshoz elérhető nálunk a 6 különböző utángyártott kellékanyag Canon PG580xl, CLI581xl fekete, CLI581xl magenta, CLI581xl cián, CLI581xl sárga és CLI581 szürke patron. Ezen patronok színenként cserélhetők ezáltal azonkívül, hogy fotólabor-minőségű fénykép nyomtatás is garantált, jóval olcsóbban tudjuk üzemeltetni. 

A nyomtató számos olyan tulajdonsággal rendelkezik még ami miatt egyszerűen tökéletes nyomtatónak is hivhatjuk. Memóriakártyákkal való kompatibilitás, automatikus döntésű panel, automatikusan meghosszabbodó kiadótálca, automatikus kétoldalas nyomtatás és hölgyek kedvence a nyomtatható körömmatricák. 

 

A körömmatrica nyomtatáshoz külön programok is elérhetők az interneten például a Nail Sticker Creator for Canon, mely használata nagyon egyszerű és átlátható. Hölgyeim most kell ilyen nyomtatót venni! 

 

Rendezés:
Nézet: