Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Lexmark utángyártott toner

Amennyiben nem találj a keresett terméket, ne habozzon vegye fel velünk a kapcsolatot. Hívjon +3670 256 5280 vagy írjon, info@bigtoner.net!
Rendezés:
Nézet:

Lexmark Márkáról

A Lexmark 1991-ben alakult, és a kezdetekben az IBM nyomtatási részlegének spin-off cége volt. Az évek során a Lexmark jelentős hírnévre tett szert a nyomtatóiparban, különösen a lézernyomtatók és multifunkciós készülékek terén. A cég számos szabadalmat birtokol, és folyamatosan innovatív megoldásokat kínál a nyomtatási technológia területén.

A Lexmark egy ismert amerikai cég, amely nyomtatók és nyomtatási megoldások fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A Lexmark különféle típusú nyomtatókat gyártott az évek során, beleértve a következőket:

 1. Lézernyomtatók: Ezek a nyomtatók gyors nyomtatási sebességgel és magas nyomtatási minőséggel rendelkeznek, így ideálisak irodai környezetbe. A Lexmark lézernyomtatói között megtalálhatóak az egyszerű monokróm (fekete-fehér) és a színes nyomtatók is. Példák:

  • Lexmark MS sorozat (pl. MS310dn, MS410d)
  • Lexmark CS sorozat (pl. CS310dn, CS410n)
 2. Multifunkciós nyomtatók (MFP): Ezek a nyomtatók kombinálják a nyomtatás, másolás, szkennelés és fax funkciókat egyetlen eszközben. Különösen hasznosak irodai környezetben, ahol többféle dokumentumkezelési feladatot kell elvégezni. Példák:

  • Lexmark MX sorozat (pl. MX310dn, MX410de)
  • Lexmark CX sorozat (pl. CX310dn, CX410de)
 3. Tinta nyomtatók: A Lexmark korábban tintasugaras nyomtatókat is gyártott, bár az utóbbi években főként a lézernyomtatókra összpontosított. Ezek a nyomtatók általában otthoni használatra vagy kisebb irodák számára készültek. Példák:

  • Lexmark Z sorozat (pl. Z2320)
  • Lexmark X sorozat (pl. X5650)