Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

HP Laserjet 1020 Q2612A utángyártott toner

Rendezés:
Nézet:

A HP Laserjet 1020 nyomtató jellemzői

 

HP Laserjet 1020 toner

Egy kisebb méretű irodába nem kell hatalmas teljesítményű nyomtató, mivel úgysem lehetne kihasználni az erejét. A cél mindig a megbízhatóság, a tartósság és a minőség kell, hogy legyen és ezeket a tulajdonságokat mind birtokolja a HP Laserjet 1020 nyomtató. A Hewlett-Packard gépe csak monokróm módon képes nyomtatni, azonban egy irodában ez tökéletesen elegendő a legtöbb esetben. A felbontás áltagosnak mondható, mivel 600x600-as dot perc inch az értéke. A sebességre sem lehet majd panasz, mivel 14 lapot tud elkészíteni másodpercenként. Az adagolótárcába 150 lapot helyezhet. Kiváló választás lehet egy olyan irodába, ahol nem megy folyamatosan a nyomtatás.

Gondoskodjon megfelelően a toner utánpótlásáról! Hagyja a drága, túlárazott eredeti tonereket és válasszon utángyártott tonert ehhez a modellhez. Kínálatunkban még számos utángyártott tonert megtalál, így érdemes jobban körbenéznie!