Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Canon MF420 sorozat - Canon CRG052H utángyártott toner

Rendezés:
Nézet:

A Canon i-SENSYS MF421dw multifunkciós nyomtató kisvállalkozásoknak tervezett készülék. Gyors fekete-fehér nyomtatásra képes, 38 oldal/perc. A duplex nyomtatással papírt spórolhatunk. A nyomtatáson kívül fénymásolhatunk és szkennelhetünk is.

Egyszerre több oldalas dokumentumokat olvashatunk be, a dokumentumadagoló kapacitása 50 oldal. Ráadásul lehetőség van arra is, hogy a lap mindkét oldalát beolvassa (DADF). Nyomtathatunk vagy szkennelhetünk közvetlenül pendriveról(ra). Kettő papírbemenet van, egy 250 lapos adagolótálca és egy 100 lapos többfunkciós tálca. A papíradagolás tovább bővíthető opcionálisan egy 550 lapos tálcával.

A készülék vezetékes (Ethernet) és vezeték nélküli (WiFi) hálózatban is használható. A WiFi Direct-el létrehozhatunk közvetlen vezeték nélküli csatlakozást, routher nélkül. Természetesen mobilnyomtatásra is alkalmas a készülék. A 12,7 cm-es színes érintőképernyővel egyszerűvé teszi a nyomtató használatát. Az MF421dw továbbá biztonsági adatvédelmi funkcióval is el van látva: a biztonságos nyomtatás funkció dokumentumait egy PIN-kóddal védi, akkor is, ha mobileszközről nyomtat. Két méretű toner kapható a nyomtatóhoz, CRG-052 (3100 oldal) és CRG-052H (9200 oldal), utóbbival a lapköltség lényegesen alacsonyabb. Az induló toner 3100 oldalas. A javasolt havi nyomtatási mennyiség 750 – 4000 oldal.