Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

HP COLOR LASERJET PRO MFP M479DW - W2030, W2031, W2032, W2033 utángyártott toner

Rendezés:
Nézet:

Az HP Color LaserJet Pro MFP M479dw egy multifunkciós nyomtató, amely nyomtatást, másolást, szkennelést és faxolást tesz lehetővé. A nyomtató nyomtatási sebessége eléri a 22 oldalt per perc (ppm) monokrómban és színesben egyaránt. A nyomtatási felbontása 600 x 600 dpi monokrómban és 4800 x 600 dpi színekben. A nyomtató rendelkezik automatikus duplex nyomtatási funkcióval, amely lehetővé teszi a kétoldalas nyomtatást, ami csökkenti a papírfogyasztást és segít megtakarítani időt.

A nyomtató rendelkezik egy érintőképernyős kijelzővel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén kezeljék a nyomtató beállításait és a nyomtatási feladatokat. Az HP Color LaserJet Pro MFP M479dw rendelkezik egy nagy kapacitású papírkezelő rendszerrel, amely képes kezelni akár 550 lapot.

A nyomtató rendelkezik egy Ethernet porttal, amely lehetővé teszi a hálózatba való csatlakozást, valamint WiFi-t is támogat. A nyomtató képes nyomtatni mobil eszközökről is, támogatja az Apple AirPrint, Google Cloud Print, HP ePrint és más népszerű nyomtatási protokollokat.