Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

HP LASERJET PRO 4002DN MONO LÉZER EGYFUNKCIÓS NYOMTATÓ

Az HP LaserJet Pro 4002dn egy fekete-fehér lézer egyfunkciós nyomtató, amely kiváló minőségű nyomtatást és megbízható teljesítményt nyújt. Itt van egy rövid áttekintés a HP LaserJet Pro 4002dn nyomtató jellemzőiről:

  1. Nyomtatási sebesség: A HP LaserJet Pro 4002dn nagyon gyors nyomtatási sebességgel rendelkezik, akár 40 oldal per perc sebességgel, így ideális választás lehet egy forgalmas irodában vagy munkacsoportban.

  2. Kétoldalas nyomtatás: A nyomtató támogatja a kétoldalas automatikus nyomtatást (duplex), amely segít csökkenteni a papírfogyasztást és környezetbarát megoldást nyújt.

  3. Hálózati kapcsolat: A HP LaserJet Pro 4002dn beépített vezeték nélküli és vezetékes hálózati kapcsolattal rendelkezik, lehetővé téve a hálózati megosztást és a mobil nyomtatást.

  4. Magas felbontás: A nyomtató kiemelkedő minőségű nyomtatást biztosít akár 1200 x 1200 dpi felbontással, ami éles és részletgazdag nyomatokat készít.

  5. Papírkezelés: A HP LaserJet Pro 4002dn több papírtálca rendszerrel rendelkezik, ami lehetővé teszi különböző méretű vagy típusú papírok egyidejű használatát.

  6. Kompatibilitás: Kompatibilis számos operációs rendszerrel és nyomtatóvezérlőkkel, így egyszerűen integrálható a meglévő informatikai rendszerbe.

  7. Biztonság: A nyomtató biztonsági funkciókat is kínál, mint például a nyomtatási jogosultságok kezelését.

Az HP LaserJet Pro 4002dn egy kiváló minőségű és gyors nyomtató, amely ideális választás lehet a magas nyomtatási igényekkel rendelkező környezetekben. A kétoldalas nyomtatás, a hálózati kapcsolatok és a biztonsági funkciók hozzájárulnak a hatékony dokumentumkezeléshez és a kényelmes nyomtatáshoz.

Rendezés:
Nézet: