Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Utángyártott tintapatron | Utángyártott patron

Rendezés:
Nézet:

Utángyártott tintapatron és utángyártott patron kiváló áron, minőségben és mennyiségben!

Az utángyártott tintapatronok az eredetivel megegyező minőségben legyártott termékek. Az utángyártott patronok új terméknek számítanak, gyakorlatilag az eredeti másolatai. Minősége csak a gyártó igényességén múlik. Az otthoni nyomtatásban való takarékoskodáshoz kiváló segítséget nyújtanak az általunk forgalmazott, kiváló minőségű, utángyártott tintapatronok, mivel ezek a termékek sokszor fele annyiba kerülnek, mint az eredeti patronok. Tintapatronjaink minősége garantált, hiszen a tintapatronok utángyártásánál gondosan ügyelnek a minőségre. Az egyes márkák között nagy a minőségbeli színvonal, de az utángyártott tintapatronok egyes márkákon belüli típusok között is nagy különbségek lehetnek. Az utángyártott patronok összes alkotó eleme újonnan legyártott. A legnagyobb előnye, hogy az eredeti nyomtató kellékanyagokhoz képest az utángyártott tintapatronok olcsóbbak és raktáron megtalálhatók - kiszállítás akár másnapra! Toner rendelés, tintapatron rendelés ennél egyszerűbb nem lehet.

Az Utángyártott tintapatronok típusjelölése eltérhet az eredetitől, ez azonban nem befolyásolja a termék kompatibilitását.

ISO szerinti 5%-os lefedettség

A gyártók ISO szabványok alapján készítik el az utángyártott tintapatronokat is. Ebből kifolyólag, laboratóriumi, precízen mért adatokat adnak meg a leírásokban is. Az 5%-os lefedettség azt jelenti, hogy egy A4-es oldal nyomtatásánál a festék, a lap 5%-át fedheti le. Ezen kívül azonban a meghatározott oldalszám kapacitást még sok egyéb tényező is befolyásolja (mint pl. betűméret, képek, karbantartás alatt, esetleg csere közben történt tintaveszteség, és még sorolhatnánk), Ezért ajánlott az oldalszámokat a saját, egyéni nyomtatási szokásainkhoz mérten számolni.

Utángyártott patron és utángyártott tintapatron kiváló minőségben és áron!

Az utángyártott tintapatronok nem tévesztendők össze a felújított vagy feltöltött patronokkal!

Az utántöltött tintapatron egy kiürült patron megtöltésével készül el. Ilyenkor a töltés során a tintapatront nem szerelik szét alkotóelemeire, hanem a megfelelő tisztítási és ellenőrzési procedúra után új tintával töltik fel. Általában a legtöbb patront kétszer, háromszor,  rosszabb esetben többször is újratöltik. Ezen patronok részei azonban minden egyes újratöltés és használat után kopnak, egy idő után pedig végleg elhasználódnak. A fantázianevek mögötti töltött patronok minősége mindig a patront gyártó cégtől függ. Ezzel ellentétben az utángyártott tintapatronok teljes mértékben új terméknek számítanak, mivel minden egységét új alapanyagokból készítik el. Utángyártott tintapatronjainkhoz garancia is tartozik, ezzel is biztosítva ügyfeleinket, hogy megvásárolt tintapatronja minőséget képvisel, utángyártott termékként is.

Utángyártott tintapatron és utángyártott patron verhetetlen áron, rengeteg nyomtatóhoz!

Az utángyártott tintapatronok élettartama:

Amennyiben az utángyártott tintapatron nincs kitéve semmilyen külső, káros hatásnak (hő, nedvesség), akkor akár egy évig is eltárolható!
Első használatakor mielőtt eltávolítjuk a biztosító szalagot enyhén fel kell rázni a tintát a kellékanyagban!

 

Mit tegyünk ha a nyomtató nem ismeri fel a következő utángyártott patronokat?

Epson T0711-714, T1281-1284, T1291-1294, Canon 550BK, Canon 551BK/M/C/Y, Canon 525BK, Canon 526BK/C/Y/M!

Annak ellenére, hogy ezen utángyártott patronok teljesen probléma mentesen használhatok, előfordul, hogy a nyomtató nem ismeri fel az utángyártott kellékeket.

A következő hibaüzenetek jelenhetnek meg a nyomtató kijelzőjén: az utángyártott tintapatron nem kompatibilis -, memória hiba.

Bármikor előfordulhat az utángyártott kellékanyagok esetében, legyen HP, Epson vagy akár Canon termékekről szó. Fontos! Az utángyártott kellékanyagokat ne keverjük eredeti vagy más forrásból származó kellékanyagokkal !

Azonban ezen hibaüzenetek többsége javítható és a kellékanyag használható, csak pár egyszerű dolgot kipróbálunk!

  1. vegye ki az összes tintapatront,
  2. kapcsolja ki a nyomtatót,
  3. áramtalanítsa a nyomtatót, húzza ki a kábelt is,
  4. legalább 1-2 percet várjon,
  5. dugja be a nyomtató hálózati csatlakozóját vissza,
  6. kapcsolja be a nyomtatót,
  7. helyezze be a patronokat.

Ezen lépeseket követve nagy valószínűséggel a nyomtató elfogadja az utángyártott patront és tökéletesen lehet használni. Ha fogyóban van nyomtatójából a tintapatron rendelje meg nálunk! Tintapatron rendelés egyszerűen a www.best-toner.hu webáruházból!

Utángyártott patron és utángyártott tintapatron minden mennyiségben!