Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Canon Pixma nyomtatók

Új Canon Pixma modellek jelennek meg hamarosan! Ezen modellek 3 az 1-ben az okostelefonért rajongóknak. Az otthoni felhasználok számára bemutatott modellek hamarosan nálunk is megjelennek : Canon Pixma TS3350, Canon Pixma TS5350, Canon Pixma TS6350 és Canon TS8350 tintasugaras nyomtatók.

Rendkívül mutatós, kétárnyalatú színséma és az ízléses, minimalista kialaítás teszi lehetővé hogy a nyomtató mostmár nemcsak otthonunk része, de akár az otthoni irodánk központi design eleme legyen. 

Az okos nyomtatók percek alatt üzembe állíthatók és a Canon Print alkalmazással nyomtathatunk laptopról, okostelefonról és tabletről is. Nyomtatás, szkennelés, másolás azonnal elérhető alkalmazásról, valamint csatlakozhatun Facebook, Instagram és más felhőalapú fiókokhoz is, függetlenül attól hogy iOS vagy Android  okoseszközzel rendelkezünk. 

Ezen nyomtatókkal nem lesz gond, az egyszerű üzembe helyezés, az 1,44 hüvelykes (3,65cm-es) OLED kijelző és az okoseszközökhöz egyetlen gombnyomással való csatlakoztathatóság miatt minden felhasználó kedvencei lesznek.

Nincs megjeleníthető termék.