Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Xerox B235DNW mono MFP Xerox B225, B230,B235 toner

Rendezés:
Nézet:

A Xerox B235DNW egy monokróm multifunkciós nyomtató (MFP), amely nyomtatást, másolást, szkennelést és faxolást tesz lehetővé. A nyomtató nyomtatási sebessége eléri a 35 oldalt per percot (ppm), ami nagyon magas sebességet jelent kis- és középvállalatok számára. A nyomtatási felbontása 600 x 600 dpi, ami kiváló minőséget biztosít a nyomtatott dokumentumokban.

A nyomtató rendelkezik automatikus duplex nyomtatási funkcióval, amely lehetővé teszi a kétoldalas nyomtatást, ami csökkenti a papírfogyasztást és segít megtakarítani időt. A nyomtató rendelkezik egy érintőképernyős kijelzővel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén kezeljék a nyomtató beállításait és a nyomtatási feladatokat.

A Xerox B235DNW rendelkezik egy nagyon jó papírkezelő rendszerrel, amely képes kezelni akár 550 lapot. A nyomtató rendelkezik egy Ethernet porttal, amely lehetővé teszi a hálózatba való csatlakozást, valamint WiFi-t is támogat. A nyomtató képes nyomtatni mobil eszközökről is, támogatja az Apple AirPrint, Google Cloud Print, Xerox Print Services és más népszerű nyomtatási protokollokat.

Az Xerox B235DNW nyomtató nagyon megbízható, könnyen kezelhető és nagyon jó választás kis- és középvállalatok számára, amelyeknek nagy volumenű nyomtatási igényei vannak.