Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Oki utángyártott toner

Rendezés:
Nézet:

Oki utángyártott toner

Miért válasszon Oki utángyártott tonert?

Az Oki termékei nagyon népszerűek kiváló minőségüknek köszönhetően. A híres japán elektronikai vállalat teljes neve Oki Electric Industry Co. 1881-be alapította Kibataro Oki, a székhelyük Tokióban található. Japánban az első telefonok gyártása is az Oki nevéhez köthető, napjainkban a fő profiljukat pedig a nyomtatók, a hozzájuk tartozó kellékek, és a telekommunikációval kapcsolatos eszközök képezik. Emellett foglalkoznak még irodai felszerelések forgalmazásával és ATM-ek gyártásával is. A japánok bizonyítottan minőségi, és megbízható elektronikai eszközöket gyártanak, rendkívül odafigyelnek a szakszerű technikai lépésekre, feltételekre.

Az Oki lézernyomtatói szintén magas minőséget képviselnek a nyomtatók piacán, ami az árfekvésükön is meglátszik, ugyanakkor roppant módon kifizetődő, és teljes mértékben megéri. Nagyon sok típusú nyomtató fűződik a nevükhöz, köztük kiemelkedő szerepet játszik az A3-as nyomtatás, amelyek ár-érték aránya igen magas, de az Oki mégis képes konkurenseivel szemben jóval alacsonyabb áron forgalmazni őket. Az A3-as lézernyomtatóknak köszönhetően adott a lehetőség, hogy nagyobb méretű papírról lehet leolvasni az adatokat, ami megkönnyíti a munkát például egy iroda esetében. Nagyon ritkán fordul elő meghibásodás az Oki termékeinél, de ha mégis, az alkatrészek egyszerűen, és gyorsan beszerezhetőek. Mérhetetlenül gyors nyomtatási sebességgel nyomtatnak, és nem hagynak felesleget a tonerekben, szinte teljesen kihasználják a bennük levő anyagot.

Ha Oki nyomtatóra esne a választása, cégünk megkönnyíti anyagi helyzetét abban, hogy a toner cseréjénél ne kelljen költségekbe vernie magát, ugyanis az oki lézernyomtatókba való eredeti tonerek kissé drágának mondhatóak. Az utángyártott toner ennél lényegesen olcsóbb, és minőségben ugyanazt a várt eredményt hozza, mint az eredeti. Sokan megijednek az utángyártott szó hallatán, és azt hiszik használtat jelent, pedig nem. A különbség a kettő között annyi, hogy az eredetit maga az Oki gyártja le, az utángyártottat pedig egy különálló cég.

Bizonyosodjon meg róla ön is, és válasszon Oki lézernyomtatójába általunk forgalmazott utángyártott tonert!