Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Tisztító pálcák, kendők

A tisztító pálca minden fajta tintasugaras nyomtatóhoz. Használata egyszerű csak törölje le a nyomtatóját ahova mással nem ért volna oda.Legnagyobb előnye hogy szöszmentesen lehet bármit letakarítani.

EGYÉB FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEI:

Elektronika szegmensben, optikai lencsék, merevlemezek, számítástechnikai eszközök takarítása, DTF nyomtatók , UV nyomtatók karbantartásához. Elengedhetetlen segédeszköz a lézervágás területén, lézervágó gépek karbantartásában, SMT beültető gép pipetták tisztítására izopropanol segítségével.

Az egyik legtartósabb hab fejjel ellátott pálcikák, melyek tökéletesek ragasztó-, kenőanyag és oldószer felhordására. A szálmentes konstrukció nem hagy maga után nyomott a kezelt felületen. Nézze meg további tisztító pálcáinkat!

TISZTÍTÓ PÁLCÁK különböző pálca hosszban és fej méretben, típusban érhetők el nálunk!
A polipropilén pálca - teljesen új anyagokból gyártva, élek és sorja nélkül.

Fej típusok:

  • Foam - hab bevonatú fej - a hab antisztatikus fejjel rendelkező pálca tömörített 100 pórus / hüvelyk poliuretán habból készülnek.
  • Poliészter/polyester antisztatikus bevonatú fej tökéletes precíziós elektronika tisztításához, illetve különböző részecskék eltávolítására.
  • Mikroszálas /Microfiber antisztatikus bevonatú fej a legkíméletesebb, súrolás mentes tisztítás, leginkább lencsék, optikai eszközök felületkezelésére használható.

Rendezés:
Nézet:

A cleaning swab, vagyis takarító törlőkendő, egy olyan speciális anyagból készült eszköz, amelyet számos különböző területen alkalmaznak a takarítási és tisztítási feladatok során. A cleaning swabok széles körben elérhetők a piacon, és számos különböző típusa létezik, amelyek különböző feladatokra specializálódtak.A cleaning swabok általában egy műanyag vagy fém pálcikához csatlakoztatott, kis törlőkendőkből állnak, amelyeknek a felülete speciális anyagból készült. Ezek az anyagok általában poliészterből, poliamidból vagy poliuretánból állnak, és képesek könnyen eltávolítani a szennyeződéseket a felületekről.

A cleaning swabok használatának széles körű alkalmazási területei vannak, az ipari takarítástól (lézervágó gépek), az orvosi eszközök tisztításáig. A nyomtatók és más irodai eszközök tisztítása az egyik leggyakoribb felhasználási módja ennek az eszköznek:

1. A nyomtatók tisztítása különösen fontos az optimális nyomtatási minőség és a nyomtató élettartamának megőrzése érdekében. A nyomtatókban a papírporszemek, a festékmaradványok és az egyéb szennyeződések felhalmozódása a nyomtatási minőség romlásához vezethet. A cleaning swabok használata lehetővé teszi a nyomtatók megtisztítását ezektől a szennyeződésektől.A cleaning swabok számos előnnyel rendelkeznek a nyomtatók tisztításában. A speciális anyagok, amelyekből készülnek, segítenek eltávolítani a papírporszemeket és a festékmaradványokat anélkül, hogy károsítanák a nyomtatót. Emellett a swabok nagyon kényelmesek és hatékonyak a nehezen elérhető területeken is, például a festékkazetták tartójában vagy a nyomtatófej alatt.

2.A lézervágó gépek egyre népszerűbbek az ipari és a személyes használatban egyaránt, mivel nagyon hatékonyak a pontos vágások és metszések elvégzésében. Azonban a lézervágó gépek számos szennyeződést és szennyező anyagot termelhetnek a működés során, amelyek befolyásolhatják a vágási minőséget és az eszköz teljesítményét. Ennek elkerülése érdekében javasolt a lézervágó gépek rendszeres tisztítása, és a cleaning swabok használata ebben a folyamatban nagyon hasznos lehet.A cleaning swabok különböző típusai állnak rendelkezésre a lézervágó gépek tisztításához, attól függően, hogy milyen típusú szennyeződést kell eltávolítani. Például, ha a gép lencséjének tisztításáról van szó, akkor a lencse takarításához használható speciális anyagokat tartalmazó cleaning swabokat kell alkalmazni. Ezek az anyagok általában kis mennyiségű alkoholt tartalmaznak, amelyek eltávolítják az olajos foltokat, a por és a szennyeződéseket a lencsék felületéről anélkül, hogy károsítanák a lencséket.A lézervágó gépek egyéb területei, például a fókuszáló lencsék, a tükrök, a vezetőcsíkok és az egyéb mozgatható alkatrészek is takarítást igényelnek. Ezeknek a területeknek a tisztításához használhatók a különböző típusú cleaning swabok, amelyek eltávolítják a szennyeződéseket és a lerakódásokat anélkül, hogy károsítanák az érzékeny alkatrészeket.A lézervágó gépek tisztításának folyamata során fontos, hogy a megfelelő óvintézkedéseket tegyük, és ügyeljünk arra, hogy a gépet ne károsítsuk.

3. Az orvosi eszközök takarítása kritikus fontosságú a betegek és az egészségügyi személyzet védelme érdekében. A szennyezett vagy fertőzött eszközök használata súlyos betegségekhez és fertőzésekhez vezethet, és ezért az orvosi eszközök tisztítását és fertőtlenítését rendszeresen kell elvégezni. A cleaning swabok olyan eszközök, amelyek hatékonyak lehetnek az orvosi eszközök tisztításában, mivel speciális anyagokat tartalmaznak, amelyek eltávolítják a szennyeződéseket, a baktériumokat és a vírusokat a felületükről.A cleaning swabok különböző típusai állnak rendelkezésre az orvosi eszközök tisztításához, attól függően, hogy milyen típusú szennyeződést kell eltávolítani. Az orvosi eszközök általában részletes tisztítást igényelnek, és a swabok különböző méretűek és alakúak lehetnek, hogy könnyen hozzáférjenek a különböző részekhez és felületekhez