Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

HP LJ M432FDN MFP kellékanyag HP No.W1331A

Rendezés:
Nézet:

Az HP LJ M432fdn MFP egy multifunkciós nyomtató, amely nyomtatást, másolást, szkennelést és faxolást tesz lehetővé. A nyomtató nyomtatási sebessége eléri a 42 oldalt per percot (ppm) monokrómban és színesben egyaránt. A nyomtatási felbontása 600 x 600 dpi monokrómban és 4800 x 600 dpi színekben. A nyomtató rendelkezik automatikus duplex nyomtatási funkcióval, amely lehetővé teszi a kétoldalas nyomtatást, ami csökkenti a papírfogyasztást és segít megtakarítani időt.

A nyomtató rendelkezik egy érintőképernyős kijelzővel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén kezeljék a nyomtató beállításait és a nyomtatási feladatokat. Az HP LJ M432fdn MFP rendelkezik egy nagy kapacitású papírkezelő rendszerrel, amely képes kezelni akár 550 lapot.

A nyomtató rendelkezik egy Ethernet porttal, amely lehetővé teszi a hálózatba való csatlakozást, valamint WiFi-t is támogat. A nyomtató képes nyomtatni mobil eszközökről is, támogatja az Apple AirPrint, Google Cloud Print, HP ePrint és más népszerű nyomtatási protokollokat.

Az HP LJ M432fdn MFP nyomtató nagyon megbízható, könnyen kezelhető és nagyon jó választás kis- és középvállalatok számára, amelyeknek nagy volumenű nyomtatási igényei vannak.