Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

HP Laserjet Pro M12A 279a utángyártott toner

Rendezés:
Nézet:

HP Laserjet Pro M12A nyomtató jellemzői

  HP Laserjet Pro M12A toner

Ez a típusú lézernyomtató tökéletesen megállja a helyét az otthoni használat során, de leginkább a kisebb irodák mindennapi munkáját teszi könnyebbé. Mivel az irodai életben egy nap többször is szükséges nyomtatni, elengedhetetlen legalább egy nyomtató megléte. A HP Laserjet Pro M12A monokróm nyomtató teljes mértékben hozzájárul a gyors és hatékony munkavégzéshez, minőségben is kiváló végeredményt nyújt, jelenleg nem nagyon találni ennél jobb printert a piacon, ilyen kedvező árfekvés mellett. Rendkívül energiatakarékos, hiszen technológiai kialakítása lehetővé teszi a HP automatikus ki-, és bekapcsolását. Precíz nyomtatásának köszönhetően minden alkalommal éles fekete szövegű dokumentumokat fogunk kapni.

 

Nyomtatási sebessége az átlaghoz képest lényegesen gyorsabb, ami egy perc alatt 18 lapot eredményez, és jellemző még a gyors beüzemelési idő. Nem indokolt telepíteni külön illesztőprogramot egy HP Laserjet Pro M12A nyomtatóra, mivel a csatlakoztatást követően már 2 perc elteltével automatikusan telepíti azokat a szoftvereket, amelyek az üzemeléshez nélkülözhetetlenek. Az A4-es lapokon kívül alkalmas kisebb méretek nyomtatásához is, például levelek, névjegykártyák. A benne lévő eredeti toner nem lesz hosszú életű, sűrűn megvásárolni pedig nem éppen egy költségkímélő megoldás.

Cégünk foglalkozik utángyártott tonerekkel is, amelyek ugyanazt a minőséget nyújtják, mint a gyáriak, csak sokkal kedvezőbb árakon érhetőek el és persze hosszabb élettartammal.

 

Tekintse meg ajánlatainkat és keressen minket bátran, készséggel állunk rendelkezésére!