Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Rólunk/ About us

2012 - 2016 

 

Az www.best-toner.hu 100%-ban magyar tulajdonú cég. A weboldalunkat a vevői igények kielégítése céljából hoztuk létre, Nálunk mindig a Vevő érdekei az első! Nézze meg rólunk írt értékeléseket!Kiváló minőségű, utángyártott és eredeti (OEM) tonereket, utángyártott tintapatronokat, patronokat kínálunk. Választékunkat folyamatosan bővítjük az Önök igényeihez igazítva. Az utángyártott tonerek és utángyártott tintapatronok, patronok úgy lettek legyártva, hogy megfeleljenek az eredeti OEM termékekkel szemben támasztott követelményeknek.

 

Best Toner

 

2016 

 

Az elmúlt évben bővítettük termékpalettánkat; nyomtatók, nyomtató kellékanyagok mellett elérhetők nálunk hálózati eszközök, monitorok. A Best-toner Csapat nem csak utángyártott tonereket, utángyártott patronokat értekesít hanem ha Ön új nyomtató vásárlásán gondolkodik Mi segítünk, hogy a lehető leggazdaságosabb megoldást válassza. NEM mindegy hogy hosszútávon nyomtatójába az utángyártott toner, utángyártott tintapatron, patron mennyibe kerül.

 

2017

 

A tisztító pálcák bebizonyították, hogy számos szektorban használhatok, mint elektronika szegmensben, optikai lencsék, merevlemezek, számítástechnikai eszközök takarítása. Elengedhetetlen segédeszköz a lézervágás területén, lézervágó gépek karbantartásában! Az egyik legtartósabb hab fejjel ellátott pálcikák, melyek tökéletesek ragasztó-, kenőanyag és oldószer felhordására. A szálmentes konstrukció nem hagy maga után nyomott a kezelt felületen. De a szépségiparban is használható: kézápoló műkörömépítő illetve lábápoló szakemberek részére, anyag eltávolításra, bőrápoló termékek felvitelére alkalmas.

 

2020

Sokan kérdezik, hogy 8 év után mi motivál még minket: a válasz nagyon egyszerű Ti vásárlók, mindennap más és más emberekkel kommunikálunk, mindenkinek más és más nyomtatója van, de mi mindenki igényét ki akarjuk elégíteni! Persze vannak rosszabb napok, mert a patron amit küldtünk nem működött vagy mert a tonert nem ismeri fel a nyomtató, de a célunk a problémák megoldása és végül, hogy Ti/Vevők nyomtassatok.

Hisszük, hogy csapatban kell dolgoznunk és mi úgy nézünk rátok mint akik a csapat tagjai vagytok. Dolgozzunk együtt, vásároljatok Tőlünk!

 Best-toner Csapat

2022

Cégünk 10. éves lett, felmértük az igényeket és a több ezer vásárlónknak már író - irodaszer, papíráru termékeket is biztosítunk. Minden ami az irodába kell! Legyen szó egy-két tételről vagy akár iroda üzemeltetésről is. 

 

iratrendezes

IRATRENDEZÉS

irodaikisgep

IRODATECHNIKAI TERMÉKEK

papiraru

IRODAI PAPÍRÁRU

iroszerek

ÍRÓSZEREK