Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

HP Laserjet 1018 Q2612A utángyártott toner

Rendezés:
Nézet:

A HP Laserjet 1018 nyomtató jellemzői

 

HP Laserjet 1018 toner

A HP Laserjet 1018 a Hewlett-Packard egyik legolcsóbb nyomtatója, de senkit ne tévesszen meg az ár! Ezt a printert kifejezetten kisebb méretű irodákba, vagy otthonra készítették. Rendkívül kis mérete miatt szinte bárhol elfér, így nem kell majd kényelmetlenül dolgoznunk, ha az íróasztalunkra kerül. Csak monokróm nyomtatásra alkalmas, vagyis nem tudunk színes nyomatokat készíteni, csak fekete-fehér képeket, de mivel irodai felhasználásra szánták elsődlegesen, így ez nem is akkora baj. Sebessége 12 lap/perc, míg felbontása 1200 DPI, mely garantálja, hogy tisztán és élesen olvasható nyomatokat kapunk majd. 150 lapos papíradagoló tálcával szerelték, míg kimeneti tálcája 100 lap kapacitású.

A megszokott A4-es lapok mellett nyomtathatunk vele borítékokra, névjegyekre, és öntapadó fóliákra. Beépített memóriával is rendelkezik, ami 2 megabájt, és ez a kapacitás havi 3000 oldal tárolására alkalmas. Használata rendkívül egyszerű, ráadásul az illesztőprogram is rendkívül könnyen telepíthetjük számítógépünkre. A gyári csomagolásban érkezik egy toner is, mely körülbelül 1000 oldal nyomtatására alkalmas. Ha kifogyna a toner, akkor szükséges az utánpótlás, melyet beszerezhet webáruházunkból. Tekintse meg a HP Laserjet 1018 tonereket az oldalon és válassza azt, mely a legjobban kielégíti igényeit!

További utángyártott toner kínálatunkat a linkre kattintva érheti el!