Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

CANON I-SENSYS LBP633CDW SZÍNES LÉZER EGYFUNKCIÓS NYOMTATÓ FEHÉR

A Canon i-SENSYS LBP633Cdw egy színes lézer egyfunkciós nyomtató, amely kiváló minőségű színes és fekete-fehér nyomtatást kínál. Itt van egy rövid áttekintés a Canon i-SENSYS LBP633Cdw nyomtató jellemzőiről:

  1. Színes nyomtatás: A Canon i-SENSYS LBP633Cdw lehetővé teszi a kiváló minőségű színes nyomtatást, ami ideális választás lehet olyan helyzetekben, ahol színes dokumentumokra van szükség.

  2. Nyomtatási sebesség: A nyomtató gyors nyomtatási sebességgel rendelkezik, akár 27 oldal per perc sebességgel színesben és fekete-fehérben egyaránt.

  3. Hálózati kapcsolat: A Canon i-SENSYS LBP633Cdw beépített vezeték nélküli és vezetékes hálózati kapcsolattal rendelkezik, így könnyen csatlakoztatható hálózati környezetekhez és mobil eszközökhöz.

  4. Magas felbontás: A nyomtató kiemelkedő minőségű nyomtatást biztosít akár 600 x 600 dpi felbontással színesben és fekete-fehérben egyaránt.

  5. Papírkezelés: A Canon i-SENSYS LBP633Cdw több papírtálca rendszerrel rendelkezik, ami lehetővé teszi különböző méretű vagy típusú papírok egyidejű használatát.

  6. Kompatibilitás: Kompatibilis számos operációs rendszerrel és nyomtatóvezérlőkkel, ami lehetővé teszi az egyszerű integrációt a meglévő informatikai rendszerbe.

  7. Biztonság: A nyomtató biztonsági funkciókat is kínál, például a nyomtatási jogosultságok kezelését.

A Canon i-SENSYS LBP633Cdw egy sokoldalú és megbízható színes lézer nyomtató, amely ideális választás lehet olyan környezetekben, ahol színes nyomtatásra van szükség. A gyors nyomtatási sebesség, a hálózati kapcsolatok és a biztonsági funkciók hozzájárulnak a hatékony dokumentumkezeléshez és a kényelmes nyomtatáshoz

Rendezés:
Nézet: