Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Nyomtató

Nyomtató - ha nem találja a keresett nyomtatót hívjon Minket, megtaláljuk a megoldást!

Nyomtató vasárlása esetén kérem gondolja át, hogy mire használná a nyomtatót!

  • Amennyiben otthon havi néhány oldalnyi dokumentum vagy fénykép kinyomtatására használná akkor a legjobb megoldás a tintasugaras nyomtató, precízen és lassan képes ellátni igényeit.
  • Azonban ha Önnek napi rendszerességgel több oldalnyi dokumentum kinyomtatása a célja akkor a lézernyomtató a megoldás, mely percenként több 10 oldal kinyomtatására képes.

 Ha kérdése van vagy bizonytalan mit is szeretne, hívjon!   06 70 256 5280

     Mi ismerjük,

        az adott nyomtató előnyeit, hátrányait!

       a nyomtatóhoz szükséges kellékanyagot, annak kapacitását!

        a toner vagy patron utángyártott verzióját és annak megbízhatóságát!

 

Rendezés:
Nézet:
kifutott termék
386.058 Ft
kifutott termék
386.058 Ft
kifutott termék
386.058 Ft
Másik fontos dolog az üzemeltetés! Nem elég csak megvásárolni a nyomtatót hosszútávon üzemeltetni is kell, mire gondolunk - sok esetben kedvező áron lehet hozzájutni egy nyomtatóhoz, azonban mielőtt megveszi érdemes utánajárni, hogy az adott nyomtatóba mennyibe fog kerülni a kellékanyag - tonerek, patronok. Nem mindegy, hogy az adott tonernek, patronnak mennyi az ára, mennyi a nyomtatasi kapacitása, milyen gyakran kell cserélni. Tanácsunk minden esetben nyomtató vásárlása előtt hivjon Minket, Mi az Önnek megfelelő nyomtatót és ahhoz tartozó tonereket, patronokat fogjuk ajánlani!