Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

HP COLOR LASERJET ENTERPRISE M554DN CF360 CF361 CF362 CF363

Rendezés:
Nézet:

Az HP Color LaserJet Enterprise M554dn egy nyomtató, amely a céges felhasználók számára készült. A nyomtató képes nyomtatni monokróm és színes dokumentumokat, és rendelkezik automatikus duplex nyomtatási funkcióval, amely lehetővé teszi a kétoldalas nyomtatást. A nyomtató nyomtatási sebessége eléri a 45 oldalt per perc (ppm), és a nyomtatási felbontása 600 x 600 dpi.

A nyomtató rendelkezik egy érintőképernyős kijelzővel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén kezeljék a nyomtató beállításait és a nyomtatási feladatokat. Az HP Color LaserJet Enterprise M554dn rendelkezik egy nagy kapacitású papírkezelő rendszerrel, amely képes kezelni akár 850 lapot.

A nyomtató rendelkezik egy Ethernet porttal, amely lehetővé teszi a hálózatba való csatlakozást, valamint WiFi-t is támogat. A nyomtató képes nyomtatni mobil eszközökről is, támogatja az Apple AirPrint, Google Cloud Print, HP ePrint és más népszerű nyomtatási protokollokat.

Az HP Color LaserJet Enterprise M554dn nyomtató nagyon megbízható és könnyen kezelhető, és nagyon jó választás a nagy volumenű nyomtatási igényekkel rendelkező cégek számára.