Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

HP utángyártott tintapatron

Rendezés:
Nézet:

 

Az általunk forgalmazott HP utángyártott tintapatron minősége minden tekintetben megfelel a gyártó által, az eredeti tintapatronok felé irányuló elvárásoknak. Így nyugodt szívvel alkalmazhatja HP utángyártott tintapatronjainkat, mivel biztos lehet benne, hogy a nyomtatás minősége megfelelő lesz. 
 

Miért is választaná az utángyártottat, ha az eredetit is megvásárolhatja?

Az ok, amiért ajánljuk az utángyártott tintapatronjainkat, a verhetetlen ár. Mivel nem az eredeti gyártónál készülnek, ezért az előállítás költsége sokkal alacsonyabb, de a minősége sok esetben még jobb is, mint az eredetinek. A környezet megóvása is fontos szempont az ilyen tintapatronok előállításakor, bizonyított, hogy az utángyártott tintapatronok előállítása környezet barátabb. Ha Önnek tényleg minőségi, de olcsó tintapatron kell, akkor ne habozzon, nálunk biztosan megtalálja, amit keres!

A tintasugaras nyomtatás elvéről és a HP utángyártott tintapatronokról:

A tintasugaras nyomtatóban levő HP utángyártott tintapatron folyékony apró tintacseppeket rak a papírra, így alkotva képmásokat. A HP tintapatronoknál amire a legjobban figyelni kell, hogy a HP utángyártott tintapatronok fúvókai ne száradjanak be, ezért javasoljuk a helyes tárolást, illetve a rendszeres nyomtatást.
Az utángyártott HP tintapatronok, a bontást követően azonnal használhatóak, mivel rendelkeznek a működéshez szükséges chippel, mely folyamatosan frissitett.

Tekintse meg többi utángyártott tintapatronunkat is, melyeket a linkre kattintva tud elérni!