Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Konica Minolta utángyártott toner

Rendezés:
Nézet:

  Konica Minolta utángyártott toner

A Konica Minolta kezdetekben két különálló cégként működött. A Konica szakterülete fotótechnikai és litográfiai eszközökre összpontosult, a Minolta fő tevékenységi köre pedig a fotótechnikai, számítástechnikai, elektronikai és ipari optikai rendszerek fejlesztése volt, amit később bővítettek lézernyomtatók és multifunkciós berendezések forgalmazásával is, amelyek egyszerre képesek nyomtatni, szkennelni, faxolni, másolni. A vállalat székhelye Tokióban van, és az együttműködés 2003 óta tart. A vezetők célja az volt, hogy olyan világszínvonalú vállalatot alkossanak, ahol a közös érdekeket szem előtt tartva a fejlesztések kimagasló eredményeket érjenek el a képalkotás és a digitális piac területén, mindezt természetesen megbízható és költséghatékony technológiával megalkotva. Tükörreflexes kamerák és orvosi elektronikai eszközök gyártásában is jártasak.

 

A Konica Minolta által gyártott lézernyomtatók egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Rendkívül kedvező áron hozzájuthatunk, és nem kell attól tartanunk, hogy kevesebbet tudnak majd nyújtani, mint a drágább típusúak, sőt szinte teljesen ugyanazokkal a funkciókkal vannak ellátva. A lézernyomtatókat elsősorban fekete-fehér képek nyomtatására alkalmazzák, főleg irodákban, ezért rendkívül éles képet fognak biztosítani. A szakszerű tervezésnek köszönhetően működés közben nem zajosak és nem recsegnek, kattognak.

A nyomtató kedvező árának a hátránya az, hogy nagyon drágán tudunk hozzá tonert vásárolni, az eredeti több, mint 50.000 Ft-ba is kerülhet. De nem kell kétségbeesni, hiszen a Best-Toner foglalkozik Konica Minolta lézernyomtatókba való utángyártott tonerekkel is, amik roppantul megbízhatóak. Sokan abban a hitben élnek, hogy az utángyártott utántöltöttet jelent, pedig nem! A különbség az eredeti és az utángyártott között annyi, hogy az utóbbit nem a Konica Minolta gyártja, hanem tőle független cég, viszont szinte ugyanazzal az eljárással.

 

Nem kell aggódnunk a rossz minőségtől és az elmosódástól, mivel nagyon szigorú előírások és szabályok vonatkoznak az előállításukra. Ha nem szeretne vagyonokat költeni tonerekre, válassza a Best-Toner Konica Minolta utángyártott tonereit, amelyekkel maximálisan elégedett lesz a végeredményt illetően.