Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

HP utángyártott toner

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
8.190 Ft
Raktáron
8.190 Ft
Raktáron
8.190 Ft
Raktáron
4.990 Ft
Raktáron
15.290 Ft
Raktáron
6.590 Ft
Raktáron
12.990 Ft
Raktáron
12.990 Ft
Raktáron
6.790 Ft

Hp utángyártott toner, kiváló minőséggel

Az általunk forgalmazott HP utángyártott toner esetében is felmerülhet Önben a kérdés, hogy a nyomtató vajon elfogadja-e a kellékanyagot.
Biztosíthatjuk, hogy minden általunk forgalmazott HP utángyártott toner, a bontást követően azonnal használható. A tőlünk beszerezhető utángyártott HP tonerek chippel rendelkeznek és a chippek folyamatosan a legújabb frissítéseket tartalmazzák.
Amennyiben a berakást követően hibaüzenetet ír ki nyomtatója, nem kell megijednie, ilyenkor ugyanis általában nem a HP utángyártott toner a hibás. Ilyen esetben célszerű először újra indítani a nyomtatót, ugyanis számos esetben a többszöri újraindítás megoldja ezt a problémát.

A HP utángyártott tonerek a magyar piacon leginkább elterjedt nyomtatók kellékanyaga. Egy tökéletes választás abban az esetben ha gyorsan és olcsón szeretne nyomtatni. Miért ajánljuk: mert az eredeti kellékanyag árához képest olcsóbban tud hozzájutni és mivel mono termékcsaládhoz tartozik, így a selejt rátája kevesebb mint 1%. Ezen kellékanyaghoz tartozik A illetve X-es verzió, ezt az oldal kapacitást jelöli az A mindig a kisebb, míg az X-es verzió a nagyobb oldalkapacitást jelöli. Fontos, hogy nem minden nyomtató fogadja el a nagyobb kiterjesztésű kellékanyagot, ezzel kapcsolatban hívjon vagy írjon Nekünk!

HP legelterjedtebb utángyártott tonerei:

HP 2612A, HP 285A, HP 278A, HP 435A, HP283A, HP283x, HP 505A, HP 505x, HP 280x, HP 280a, HP 5949a, HP 5949x, HP 7553x, HP7553A.

A HP utángyártott toner belsejében található finom por alapú festék, nagyban meghatározza hogy milyen minőségű lesz a nyomtatás. A HP utángyártott tonerek esetében is az eredetihez hasonlóan nagy hangsúlyt fektetnek ennek a festéknek a minőségére. Így biztos lehet benne, hogy az utángyártott hp tintapatronnal is tökéletesen szép nyomtatás végezhető.

HP utángyártott toner