Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Árazószalag

Rendezés:
Nézet:

Az árazó szalagokat általában az árazógépekben használják, amelyek az árak és egyéb információk gyors és egyszerű felvitele érdekében készült eszközök. Ezek a szalagok speciális papírból vagy műanyagból készülnek, és gyakran öntapadóak, hogy könnyen fel lehessen őket helyezni a termékekre.

  1. Felhasználás: Árazó szalagokat használnak kiskereskedelmi üzletekben, szupermarketekben, raktárakban és más helyeken az árcímkézéshez. Alkalmasak az árak, a lejárati dátumok, a tételkódok és egyéb fontos információk gyors felvitele érdekében.

  2. Anyag: Papír alapú vagy műanyag alapú lehetnek, attól függően, hogy milyen tartósságra van szükség, és hol használják őket (pl. nedves környezetben műanyag szalagok javasoltak).

  3. Nyomtatás: Az árazó szalagokra általában hőátviteli vagy közvetlen hőnyomtatási technológiával nyomtatnak, ami tartós és kopásálló nyomtatást eredményez.

Stancolt és Stancolt Szögletes

A stancolás egy olyan gyártási folyamat, amely során egy anyagot (papírt, kartont, műanyagot, fémlemezt stb.) egy adott alakzat vagy forma szerint kivágnak. A "stancolt" és "stancolt szögletes" kifejezések különféle formájú kivágott elemekre utalnak, amelyeket csomagolás, dekoráció, címkézés és más alkalmazások során használnak.

  1. Felhasználás: Stancolt termékeket használnak csomagolási anyagok, dekoratív elemek, címkék, meghívók és sok más termék gyártásához. A szögletes stancolás különösen népszerű dobozok, tasakok és egyéb csomagolási anyagok esetében, ahol a precíz szögletek és élek fontosak.

  2. Technológia: A stancolási folyamat speciális stancolószerszámokat és gépeket igényel, amelyek képesek az anyagok precíz és ismétlődő kivágására. A szerszámokat az adott alakzat vagy forma szerint alakítják ki.

  3. Alkalmazási területek: A stancolt termékeket széles körben használják a csomagolástechnikában, a reklámiparban, az eseménytervezésben és a művészetben. A szögletes stancolást gyakran alkalmazzák a csomagolási anyagoknál, például dobozoknál, amelyeknek szigorú méret- és formakövetelményeik vannak.

Mindkét típusú termék - az árazó szalagok és a stancolt termékek - fontos szerepet töltenek be a kereskedelemben, a gyártásban és a csomagolásban, lehetővé téve a termékek hatékony címkézését, azonosítását és prezentációját.