Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Gyűrűskönyv

A gyűrűskönyv általában egy olyan mappa vagy irattároló eszköz, amelynek fedelét három gyűrűs mechanizmus zárja le. Ezek a gyűrűk lehetnek különböző méretekben, de az A4 méretű dokumentumokhoz leggyakrabban használtak. A gyűrűskönyveket gyakran iratrendezési célokra használják, és azok kialakítása lehetővé teszi a dokumentumok hatékony rendezését és tárolását.

A gyűrűskönyv fő jellemzői:

  1. Gyűrűs mechanizmus: A gyűrűskönyv fedelét három gyűrűs mechanizmus zárja le, amelyekbe dokumentumokat, lapokat vagy műanyag zsebeket lehet helyezni. Ez a mechanizmus lehetővé teszi, hogy a dokumentumokat könnyen hozzáadja vagy eltávolítsa a könyvből.

  2. Tárolókapacitás: A gyűrűskönyvek különböző tárolókapacitásúak lehetnek, attól függően, hogy hány lapot vagy dokumentumot szeretnél tárolni bennük. A gyűrűk mérete és távolsága is változhat.

  3. Fedel és borító: A könyv fedelét gyakran személyre szabhatod, címkézheted vagy akár műbőrrel is boríthatod, ami tovább növeli az esztétikai és funkcionális értéket.

Rendezés:
Nézet: