Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

HP utángyártott toner

Rendezés:
Nézet:

is felmerülhet Önben a kérdés, hogy a nyomtató vajon elfogadja-e a kellékanyagot.
Biztosíthatjuk, hogy minden általunk forgalmazott HP utángyártott toner, a bontást követően azonnal használható. A tőlünk beszerezhető utángyártott HP tonerek chippel rendelkeznek, és a chippek folyamatosan a legújabb frissítéseket tartalmazzák.
Amennyiben a berakást követően hibaüzenetet ír ki nyomtatója, nem kell megijednie, ilyenkor ugyanis általában nem a HP utángyártott toner a hibás. Ilyen esetben célszerű először újraindítani a nyomtatót, ugyanis számos esetben a többszöri újraindítás megoldja ezt a problémát.

A HP utángyártott tonerek a magyar piacon leginkább elterjedt nyomtatók kellékanyagai. Egy tökéletes választás abban az esetben, ha gyorsan és olcsón szeretne nyomtatni. Miért ajánljuk: mert az eredeti kellékanyag árához képest olcsóbban tud hozzájutni, és mivel mono termékcsaládhoz tartozik, így a selejt rátája kevesebb mint 1%. Ezen kellékanyaghoz tartozik A illetve X-es verzió, ezt az oldal kapacitást jelöli, az A mindig a kisebb, míg az X-es verzió a nagyobb oldalkapacitást jelöli. Fontos, hogy nem minden nyomtató fogadja el a nagyobb kiterjesztésű kellékanyagot, ezzel kapcsolatban hívjon vagy írjon Nekünk!

A legelterjedtebb HP utángyártott tonerek:

HP Q2612A, HP CE285A, HP CE278A, HP CB435A, HP CF283A, HP CF283x, HP CE505A, HP CE505x, HP CF280x, HP CF280a, HP Q5949a, HP Q5949x, HP 7553x, HP7553A, CF279A, CF226A, CF226X, CF230X, Canon CRG052H, Canon CRG039, CRG047, CRG051H

A HP utángyártott toner belsejében található finom por alapú festék nagyban meghatározza, hogy milyen minőségű lesz a nyomtatás. A HP utángyártott tonerek esetében is az eredetihez hasonlóan nagy hangsúlyt fektetnek ennek a festéknek a minőségére. Így biztos lehet benne, hogy az utángyártott hp tintapatronnal is tökéletesen szép nyomtatás végezhető.