Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

HP hibakódok és megoldások

 1. Error 10:

  • Megoldás: Ellenőrizd a nyomtató és a számítógép közötti kommunikációt. Ellenőrizd a nyomtató memóriáját és a hálózati kapcsolatot. Próbálj meg újraépíteni vagy frissíteni az illesztőprogramot.
 2. Error 13:

  • Megoldás: Ellenőrizd a papírszenzorokat és a papírbehúzó mechanizmust. Győződj meg arról, hogy nincs papír akadályozva a nyomtatást. Tisztítsd meg a nyomtatót a papírmorzsáktól vagy egyéb szennyeződésektől.
 3. Error 20:

  • Megoldás: Ellenőrizd a nyomtató memóriáját és a nyomtatóközeget. Győződj meg róla, hogy a nyomtató kompatibilis a használt papírral. Próbálj meg újraépíteni vagy frissíteni az illesztőprogramot.
 4. Error 49:

  • Megoldás: Ellenőrizd a nyomtató és a számítógép közötti hálózati kapcsolatot. Próbálj meg újraépíteni vagy frissíteni az illesztőprogramot. Ellenőrizd a nyomtató firmware frissítését.
 5. Error 50:

  • Megoldás: Ellenőrizd a papírbehúzó mechanizmust és a papírútvonalat. Győződj meg róla, hogy nincs papír akadályozva a nyomtatást. Próbálj meg újraépíteni vagy frissíteni az illesztőprogramot.
 6. Error 51:

  • Megoldás: Ellenőrizd a nyomtatófejet és a fúvókákat. Tisztítsd meg a nyomtatófejet a tintacsíkok eltávolításához. Próbálj meg újraépíteni vagy frissíteni az illesztőprogramot.
 7. Error 79:

  • Megoldás: Ellenőrizd a hálózati kommunikációt és az illesztőprogramokat. Frissítsd vagy újraépítsd az illesztőprogramokat. Ellenőrizd a nyomtató firmware frissítését.

Az említett hibakódok, mint például az Error 10, Error 13, Error 20, Error 49, Error 50, Error 51, Error 79, általában minden típusú HP nyomtatón előfordulhatnak. Ezek a hibakódok alapvetően azonosítják a problémát vagy a hibát, és a megoldásuk általában az adott hiba forrásától függ.

Fontos megérteni, hogy a hibakódoknak lehetnek variációi a nyomtató típusától és modelljétől függően, valamint az illesztőprogramok és a firmware verziójától. Az említett hibakódok általánosak és gyakoriak a HP nyomtatók körében, de egyes specifikus modellek esetén lehetnek más hibakódok vagy más jelölések.

Amennyiben a nyomtató hibakódokat jelent, célszerű a nyomtató használati utasítását vagy a HP támogatási dokumentációját ellenőrizni a hibakód pontos jelentésének és a megfelelő megoldásoknak a megtalálása érdekében.