Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Ismertebb nyomtatók - 8. rész - Samsung ML 1640

Nyomtatókkal kapcsolatos ismertetőinket folytatjuk tovább, most ismét egy fantasztikus készüléket szeretnénk bemutatni, ami nem más, mint a Samsung ML 1640 lézernyomtató. Kialakítása rendkívül modern, az otthoni és munkahelyi környezetben egyaránt megállja a helyét. Használata abszolút egyszerű, az elején található nyitható panelen keresztül tudjuk cserélni a tonert és pótolni a papírt, a tálca összesen 150 darabot bír el.

Egy irodában a munkavállalók rengeteg időt megspórolhatnak a Samsung ML 1640 lézernyomtató használatával, ugyanis egy perc alatt 16 A4-es oldalt képes kinyomtatni. A kiváló minőségnek köszönhetően a kinyomtatott oldalak hibátlanok lesznek, nem fognak elmosódni.

Samsung nyomtató

Milyen operációs rendszerekkel kompatibilis?

Az operációs rendszerek közül szóba jöhet a Windows, a Mac és a Linux néhány verziója is. Beállíthatjuk rajta a tonertakarékos üzemmódot, így kevesebb festék használódik el, de a minőség az ugyanolyan tökéletes marad, a kinyomtatott oldal szép, tiszta lesz továbbra is. Ez a funkció teszi lehetővé, hogy ne kelljen olyan sűrűn tonert cserélni, de erre van egy másik megoldás is, ami nem más, mint az utángyártott toner.

Miért válasszon utángyártott tonert?

Itt nem arra kell gondolni, hogy felújított vagy újra felhasznált tonerről van szó, az utángyártott annyiban különbözik az eredetitől, hogy kedvezőbb áron vásárolhatjuk meg, a minőség pedig szinte azonos az eredetihez képest, és sokkal tovább kitart. Sokan tartanak tőle, hogy ha nem eredeti tonerkazettát használnak, az tönkre teszi nyomtatójukat, viszont rengeteg teszt bizonyítja, hogy ez nem így van.

Azoknak, akik naponta több oldalt is nyomtatnak célszerű a Samsung ML 1640 lézernyomtatót megvásárolniuk, mivel sebesség és teljesítmény szempontjából is kiváló. A készüléket könnyen lehet kezelni, egy gomb megnyomásával leállítható a nyomtatás folyamata. A printer maximális felbontása 1200 x 600 dpi, súlyban az egész mindössze 5,7 kg, a 2.0 USB csatlakozónak köszönhetően az adatátvitel folyamata sem okoz nehézségeket a lézernyomtató és a számítógép között. A Samsung ML 1640 tonert a linkre kattintva vásárolhatja meg!

Előző bejegyzésünkben a HP Laserjet 1200-ról írtunk!