Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Samsung ML 1640 toner

Rendezés:
Nézet:

Samsung ML 1640 nyomtató jellemzői

  Samsung ML 1640

A Samsung ML 1640 lézernyomtatókat elsősorban irodai használatra tervezték, hatalmas segítséget jelentenek az alkalmazottak számára, hiszen egy perc alatt 16 oldalt is képesek kinyomtatni, természetesen tökéletes minőségben. Nem kell attól tartanunk, hogy elmosódott, halvány lesz a végeredmény, minden esetben éles, olvasható szöveggel ellátott dokumentum kerül majd a kezünk közé. Kialakításuk is tökéletesen beleillik majd bármilyen vállalati környezetbe, hiszen vonzó modern külsővel látták el őket, és méretben is ideálisak. Mérhetetlenül egyszerű a használatuk, a készülékek elején nyíló paneleken keresztül cserélhetjük a tonert és itt tölthetjük fel papírral is. Szükségtelen telepíteni hozzájuk külön illesztőprogramot, hiszen azután, hogy csatlakoztattuk, automatikusan telepítik azokat a szoftvereket, amelyek kellenek majd az üzemeléshez, ez a folyamat mindössze két percet vesz igénybe. A gyors nyomtatási sebességnek köszönhetően az alkalmazottak több időt és energiát takaríthatnak meg, tehát hatékonyabbá teszik a munkavégzést.

 

A Samsung ML 1640 lézernyomtatókat elsősorban a sebesség és a minőség jellemzi, mindezt elérhető árakon. Támogatják a windows operációs rendszereket és jó néhány Linuxhoz tartozót is. A hozzájuk való eredeti tonerek rendkívül drágák és nem is annyira tartósak, hamar kifogynak. Jobb megoldás, ha utángyártott tonereket választunk, hiszen minőségben ugyanazt nyújtják sokkal kedvezőbb árakon, csupán annyi a különbség a kettő között, hogy az eredeti tonert maga a Samsung gyártja le, míg az utángyártottat egy tőle független másik vállalat. Cégünk foglalkozik utángyártott tonerekkel, amelyek Samsung ML 1640 nyomtatókhoz készültek, így akár pénzt is megtakaríthat.

 

Tekintse meg ajánlatainkat és rendelje meg mihamarabb, garantált, hogy teljes mértékben elégedett lesz! Tekintse meg további utángyártott toner kínálatunkat is!