Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Ismertebb nyomtatók - 7. rész - HP Laserjet 1200

A HP Lasarjet 1200 nyomtató kiváló minőségű nyomtatásra képes. A készülék rendkívül megbízható, használható a háztartásokban és az üzleti életben egyaránt. Legyen akár az irodában, vagy dolgozzon otthonról, a HP Lasarjet 1200 bárhol megállja a helyét és a használata is roppant egyszerű.

Kiváló választás mindazoknak, akik helyben, az asztaluknál ülve szeretnének nyomtatni. Azon kívül, hogy kényelmes megoldást kínál még gyors is, 14 oldal/ perc sebességgel nyomtat. Az 1200 dpi felbontásnak köszönhetően megjelenésében professzionális dokumentumok készíthetőek, és az üzembe helyezés is meglehetősen egyszerű. Hatalmas előnye, hogy átalakítható olyan nyomtatóvá, ami másolni is tud és még levelet is küld, ebben a formájában szinte már fénymásolóként funkcionál. Ráadásul még színes dokumentumok e-mailen történő küldését is lehetővé teszi.

Tulajdonságok, amelyről még szót kell ejtenünk…

A bekapcsolást követően nem kell megvárni, hogy a készülék felmelegedjen, az első oldal már rögtön kevesebb, mint 10 másodperc alatt kinyomtatásra kerül. A papíradagolóba 250 lap helyezhető. A HP Lasarjet 1200 dokumentumok másolására is képes, valamint egyetlen gombnyomással gyorsmásolat is készíthető. Egyéb szolgáltatásokkal is bővíthető és több operációs rendszerrel is kompatibilis.

A HP Lasarjet 1200 lézer nyomtató súlya 9 kg, 10.000 lap/hónap szinten terhelhető, memóriája 8 MB. Ehhez a típushoz is választhatunk HP Laserjet 1200 tonereket, hiszen lényegesen olcsóbban jövünk ki, mintha az eredeti mellett döntenénk. Attól sem kell tartani, hogy a minőség ne lenne kiváló, az utángyártott tonerekkel is ugyanolyan kifogástalan lesz a nyomtatott anyag, mint az eredetivel.

Előző bejegyzésünkben a HP Laserjet 1020 nyomtatóról írtunk!