Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Ismertebb nyomtatók bemutatása - 1. rész

Cikksorozatunkban olyan nyomtatókat mutatunk be, melyek elterjedtebbek a többi modellnél és nagyobb valószínűséggel találhatóak meg az otthoni, valamint irodai környezetben. Jelen alanyunk a HP, vagyis Hewlett-Packard Laserjet Pro szériájából az M12a típusú nyomtató.

HP Laserjet Pro M12a

A HP Laserjet Pro M12a nyomtató egy monokróm típus, ami azt jelenti, hogy csak fekete-fehér nyomatok készítésére alkalmas. Főleg e tulajdonsága miatt alkalmazzák a legtöbbször kisebb méretű irodákban, valamint olyan otthoni környezetben, ahol nem gyakran akarnak színes nyomatokat készíteni, hanem csak szöveges dokumentumok, egyszerű grafikonok nyomtatása a cél. A nyomtató rendkívül energiatakarékos, mivel a HP-nál úgy tervezték meg, hogy egy bizonyos idő után magától kikapcsoljon, így nem fog feleslegesen energiát pazarolni. Bekapcsolás után pedig nem kell perceket várni az első nyomat elkészítésére, mivel körülbelül 10 másodperc után kézhez is kapjuk.

Jöjjenek a printer technikai paraméterei. Az M12a nyomtató percenként 18 lapot képes kinyomtatni, ami jó értéknek mondható ebben az árkategóriában. Mindezt 600 DPI-s felbontás mellett tudja megtenni, ami tökéletesen elegendő, hogy éles, tisztán olvasható szöveges dokumentumokat kapjon. A printer bemeneti tálcája 150 lap kapacitású, így egy jó darabig nem kell foglalkoznia a laputántöltéssel. A nyomtató mérete rendkívül kicsi, csupán 196x238x349 mm, így szinte bárhol elfér, nem fog senkit sem zavarni a méreteivel. A nyomtató átlagos ára körülbelül 35.000 és 40.000 forint körül mozog, ami ideális választássá teszi.

Természetesen ehhez a nyomtatótípushoz is elérhetőek eredeti, valamint utángyártott nyomtatókellékeket. Ha HP Laserjet Pro M12a tonert szeretne vásárolni, akkor kattintson a linkre, ha pedig látni szeretné további utángyártott toner és utángyártott tintapatron kínálatunkat, akkor pedig a kijelölt linkekre kattintson és élvezze a minőséget kiváló árakon! Előző bejegyzésünkben a leggyakoribb nyomtatómodellekről volt szó, érdemes elolvasni a cikket!