Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Melyek a leggyakoribb nyomtatómodellek Magyarországon?

A technológia fejlődésével újabb és újabb funkciójú nyomtatók érhetők el Magyarországon, melyekkel sokkal könnyebben, szebben nyomtathatunk. Mivel folyamatosan fejlődik ez az iparág is, így nehéz dolgunk lehet, hogy mégis milyen nyomtatót válasszunk. A legtöbb esetben még mindig az ár a legfontosabb, mely meghatározza, hogy megvásároljuk-e az adott modellt. Kisebb irodákba, vagy akár otthonra felesleges egy több százezer forintos nyomatató, mivel nem lehetne kihasználni a funkcióit. Éppen ezért összeszedtünk Önnek öt olyan printert, melyek elterjedtebbek Magyarországon és nagy valószínűséggel az öt modell valamelyike lesz megtalálható egy átlagos irodában.

 

Samsung ML 1640

Listánk egyetlen Samsung márkájú nyomtatóját körülbelül 20.000 forintért vásárolhatjuk meg, és ezért a pénzért kapunk egy monokróm lézernyomtatót, mely 16 oldal/perc sebességgel rendelkezik, így kiváló társ lehet egy átlagos, kisebb méretű irodában. A megbízható működés garantált a Samsung márkajelzésnek hála, és a minőség, illetve a magas felbontás is adott. A nyomtatóval kompatibilis nyomtatókelléket számos webáruházból beszerezhetjük, de miért is költene el több, mint 18.000 forintot, amikor kevesebb, mint 6.50 forintért megvásárolhatja a Samsung ML 1640 toner-t a linkre kattintva.

 

HP LaserJet PRO M12A

Ez a nyomtató is hasonló árban van, mint az előbbi termék, körülbelül 22.000 forintért lehet a miénk. Szintén egy monokróm lézernyomtatóról beszélünk, melyet irodai felhasználásra terveztek, de kiválóan megállja a helyét otthoni környezetben is. Minden megvan benne, ami egy gyors, megbízható és jó felbontású printerhez szükséges. A modellel kompatibilis nyomtatókelléket számos oldalról beszerezhetjük, és több opció is elérhető, hogy mégis milyen típusú kelléket vásárolunk. Vehetne eredetit is több, mint 15.000 forintért, azonban ha a linkre kattint, akkor megvásárolhatja a HP LaserJet PRO M12A toner-t csupán csak 4.390 forintért!

 

HP LaserJet P1102

A HP kiváló otthoni és irodai nyomtatók tervezésében és gyártásában, ezért listánk következő szereplője is egy HP modell. Kicsit drágább, mint az előző két nyomtató, mivel körülbelül 27.000 forintért lehet a miénk, de a kis többletköltségért egy gyorsabb és szebb nyomatokat készítő printert kapunk. 18 lap/perc sebességgel és 1200 DPI-s felbontással kiváló megoldást jelent kisebb irodákba és otthoni felhasználásra is. A vele kompatibilis utángyártott nyomtatókelléket, a linkre kattintva tudja megvásárolni! HP LaserJet P1102 toner!

 

HP LaserJet P1018

Ez a modell 12 lap/perc sebességgel és 600x600, vagyis 1200 DPI-s felbontással rendelkezik, így csak otthoni felhasználásra, esetleg kisebb irodákba ajánljuk, ahol nem használják napi 8 órában a nyomtatót. Körülbelül 23.000 forintért vásárolhatjuk meg, nagy előnye, hogy rendkívül kisméretű így szinte bárhol elfér. Beüzemelése egyszerű, nem igényel illesztőprogram telepítést. Vásárolja meg a Best-Toner webáruházból a HP LaserJet P1018 toner-t csupán csak 3.190 forintért!

 

HP LaserJet P1005

Ez a HP modell listánk utolsó szereplője és körülbelül 24.000 forintért a miénk lehet. A nyomtató 14 lap/perc sebességgel és átlagosnak mondható 1200 DPI-s felbontással rendelkezik. Ahogy az eddigi összes többi nyomtatót, ezt a printert is egy kisebb méretű irodában, vagy otthon tudjuk a legjobban kihasználni. A HP LaserJet P1005 toner-t a linkre kattintva tudja megvásárolni csupán csak 3.890 forintért. Szerintünk megéri!

 

Ezek lettek volna a legelterjedtebb nyomtatótípusok Magyarországon, melyeket főként otthon, vagy az irodákban fogunk megtalálni. Ha nem a felsorolt típusok valamelyikével rendelkezik, akkor se aggódjon, mivel webáruházunkban számos utángyártott toner termék elérhető! Előző bejegyzésünkben az infrafűtési megoldásokról írtunk, melyeket az irodában alkalmazhatunk.