Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

A leggyakoribb nyomtatókellék márkák – Xerox

A Xerox Corporation egy amerikai vállalat, mely főként nyomtatókkal, szkennerekkel és egyéb irodai megoldásokkal foglalkozik a világ több, mint 160 országában. A cég szélhelye Norwalk-ban van, mely Connecticut-ban található. Több, mint 130.000 embert foglalkoztatnak világszerte és a nettó bevételük 2016-ban meghaladta a 600 millió dollárt. Rendkívül ismert gyártó, és nem véletlenül. Leírjuk Önnek a Xerox nyomtatók előnyeit-hátrányait és talán majd könnyebben tud dönteni a jövőben, ha nyomtatóvásárlásra adná a fejét.

Leggyakoribb nyomtatókellék gyártók - Xerox

Szerencsére a Xerox nyomtatók esetében is több az előny, mint a hátrány, amit most fogunk leírni.

Előnyök:
Rendkívül megbízható: A nagyobb forgalmazói oldalakon, szinte mindegyik Xerox nyomtató értékelésénél, több mint 90% az elégedett felhasználók aránya. Szinte soha sem lesznek üzemképtelenek, de ha mégis beütne a baj, akkor könnyű a javításuk a nagyszerű tervezésnek és gyártásnak köszönhetően.
Könnyű üzemelés: Nincs hozzá bonyolult szoftver, melyet nehéz betanítani, a papír újratöltése gyors és egyszerű, illetve sok papír fér a tároló rekeszbe. A nyomtatás gyors, pontos és nagy felbontású, ami elengedhetetlen az irodai környezetben. A leírások egyértelműek az üzemelést illetően, minden nagyszerűen van elmagyarázva.
Sokáig bírják a tonerek: A nyomtatók szinte teljesen kihasználják a tonerekben rejlő lehetőségeket, és nem jeleznek „üreset”, ha még csak 70% fogyott el, úgy mint más gyártók nyomtatóinál. Itt nem kell attól tartanunk, hogy kidobjuk a szemétbe a még teljesen jól működő nyomtatókelléket.

Hátrányok:
A Xeros nyomtatók szinte tökéletesek, jól fogunk járni velük, ha ki tudjuk értük fizetni az árat. A minőségnek megvan az ára, így érzékelhetően magasabbak az árcédulán szereplő értékek. Igazából ez az egyetlen hátránya, ha mégis Xerox nyomtatót választunk, akkor biztosan hű társunk lesz majd otthon, vagy az irodában.

Ezek lettek volna a Xerox nyomtatók előnyei és hátrányai, reméljük ezzel az információval, majd könnyebben tud dönteni a jövőben. Olvassa el a többi nyomtatókról íródott cikkünket is. Ha pedig nem szeretne kisebb vagyonokat elkölteni az eredeti tonerekre, akkor bátran ajánljuk az utángyártott tonereket, vagy az utángyártott tintapatronokat mivel az ilyenfajta nyomtatókellékek minősége szinte megegyezik az eredetiekével, áruk viszont sokkal kedvezőbb. Ne költsön feleslegesen, válassza az utángyártottat!

Az Oki nyomtatókellékek és nyomtatók nem véletlenül olyan híresek. Olvassa el, hogy miért!