Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

A leggyakoribb nyomtatókellék márkák – Brother

Hivatalos nevén Brother Industries, egy Japán multinacionális vállalat, mely főként elektronikával és elektromos felszerelésekkel foglalkozik. Székhelye Nagoya, mely Japánban található. Főleg nyomtatókat, nyomtatókellékeket, varrógépeket és faxgépeket terveznek és gyártanak. A céget 1908-ban alapította Kanekichi Yasui, Yasui Sewing Machine Co. néven, majd 1962-ben változtatták meg a ma használt nevére, mivel ekkor léptek be a nyomtatópiacra. Érdekesség, hogy 1987-től 1999-ig szponzorálták a Manchester City FC-t, és 2010 őszén indították el első marketing kampányukat Európában 141% néven, mivel A3-as nyomtatókkal foglalkoztak, és ennyivel nagyobb egy A3-as lap az A4-esnél.

Leggyakoribb nyomtatókellék gyártók - Brother

Japán vállalat révén hatalmas figyelmet fordítanak a megbízhatóságra és a hosszú távú működésre. Mint minden márkának, itt is vannak előnyök és hátrányok.

Brother nyomtatók előnyei:

  • Megbízhatóság: Minden értékelő oldalon a Brother nyomtatók megbízhatóságánál az egyik legjobb az értékelés. Rengeteget tudunk majd ezzel a szerkezettel nyomtatni meghibásodás nélkül. Ez főként a minősége alkatrészeknek és a precíz tervezésnek köszönhető.
  • Olcsóbb toner csere: Egy Brother lézernyomtatóba sokkal költséghatékonyabban tudunk tonert cserélni, ha esetleg kifogyna. Nagy előny még, hogy a nyomtatók kihasználják szinte a teljes toner kapacitást, így nem fog a szemétbe kerülni a még felhasználható tonerpor.
  • Gyors nyomtatási sebesség: Az átlagnál gyorsabb nyomtatási sebességgel rendelkeznek ezek a márkájú printerek, így nem kell majd várnunk a papírokra, igaz hogy általában várni kell a tonerek felmelegedésére, de összességében a nyomtatási idő rövidebb az átlagnál.
  • Csendes: Az átlagnál halkabbnak mondhatók a Brother nyomtatók a felhasználói vélemények szerint. 

Brother nyomtatók hátrányai:

  • Drága: Igazából csak ez az egy hátránnyal rendelkeznek ezek a nyomtatók. Most nem a toner cseréről beszélünk, hanem magáról a készülékről. A megbízhatóságot és minőséget meg kell fizetnünk. Cserébe kapunk egy szinte tökéletes nyomtatót, mely szép nyomatot készít, olcsó a toner csere és megbízható. Szerintünk bőven megéri az árát.

Most, hogy összeszedtük az előnyökét és hátrányokat könnyen eldönthetjük, hogy szükségünk van-e egy ilyen márkájú készülékre. Ha nem sajnálja a kis mértékű pluszköltséget, akkor a kezébe kerülhet egy kiváló minőségű, gyors és megbízható nyomtató. Ha kicsit sokallná az eredeti tonerek beszerzésének költségeit, akkor ajánljuk az utángyártott tonerek és utángyártott tintapatronok vásárlását a Best-Toner-től. 

Ismerje meg jobban a Kyocera nyomtatókellékeket is!