Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Költséghatékony iroda felszerelések

Egy irodában számos olyan elektronikai eszköz, felszerelés található, melyek értéke igencsak magas. Nem minden irodatulajdonos engedheti meg magának a legújabb műszaki cikkeket, de fontos, hogy megfelelően folyjon a munkavégzés. Szerencsére ma már nem kell hatalmas adósságokat felhalmoznunk, hogy egy jól felszerelt irodát rendezhessünk be, illetve üzemeltethessünk megfelelően. Ebben a cikkben mutatunk két kiváló példát, hogy honnan szerezheti költséghatékonyan az elengedhetetlen iroda felszereléseket.

 

Egy használt laptopot sokszor 50%-al olcsóbban is megkaphatunk az eredeti árához képest

Már nem nagyon létezhet olyan iroda, ahol nem használnak számítógépet az adattárolásra, feldolgozásra, ügyletek lebonyolítására, kommunikációra. Egy gyors számítógép a megfelelő munkavégzés alapja, mivel nem zökkenti ki a dolgozót, ha nem kell várnia az adatok feldolgozására. Azonban egy gyors számítógép a hozzá tartozó perifériákkal már drága mulatság lehet, főleg ha 10-15 kell belőlük. Sok helyen szükség van a mobilitásra is és mondanunk sem kell, hogy egy asztali számítógép nem a legmobilisebb eszköz. Erre a problémára kiváló megoldás egy laptop, mivel nem kell nagymértékben lemondanunk a gyorsaságról és a hordozhatóságot is letudtuk. Ha olyan magas számításkapacitással rendelkező laptopot szeretnénk, mint egy asztali számítógép, akkor nagyon mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, vagy fordulhatunk egy olcsóbb megoldás felé is, ami a használt laptop. Sokan megijednek a használt szó hallatán, mivel egy leharcolt ócskavasra gondolnak, de ha egy megbízható boltból vásárolunk ilyen műszaki cikket, ahol ráadásul ki is tudjuk próbálni, akkor már egyből csábítóbb az ajánlat. Ha több, mint egy éves a laptop, akkor jó eséllyel fele annyiért megkapjuk, mint ami az eredeti ára volt. Ha ilyen termékeket szeretnénk vásárolni, akkor mindig olyan boltból tegyük, ahol kipróbálhatjuk a terméket és legalább fél év garanciát biztosítanak rá. A Westnotebook pontosan ilyen használt laptopokkal foglalkozó webáruház, üzletük a Móricz Zsigmond körtéren található, ahol le tudja ellenőrizni a kínálatban található gépeket. Széles laptop kínálattal rendelkeznek, így biztosan talál olyan gépeket, melyek megfelelőek lesznek irodájába.

Használt laptop

A nyomtató újratöltése nem pénztárcabarát, hacsak nem utángyártott nyomtatókellékeket használunk

A számítógép, vagy laptop mellett a nyomtató az az elektronikai eszköz, ami szinte minden irodába megtalálható. Igaz, hogy egyre jobban háttérbe szorul a használatuk, mivel a legtöbben vissza szeretnék fogni a papírhasználatot. Ez a lépés költséghatékony és még a környezetre is jó hatással van. Azonban még jó sokáig fogjuk használni a nyomtatókat, úgyhogy nem kell aggódnunk, hogy egyik pillanatról a másikra eltűnnek a boltok polcairól. Ön is biztos hallotta már azt, hogy egy unciányi tinta drágább, mint ugyan annyi emberi vér. Oldalunkon született már erről a témáról cikk, a blogban megtalálja. Sok esetben a nyomtatógyártók olcsóbban adják a nyomtatókat, még az is elő szokott fordulni, hogy veszteségesen. Sajnos nem azért mert kedvesek szeretnének lenni, hanem mert rendkívül drágán lehet majd megvásárolni a printerrel kompatibilis tintapatront. Ugyan ez vonatkozik a lézernyomtatókra és a tonerekre is, igaz azokban a nyomtatókellékekben nem tinta, hanem toner por található. Ha egy irodában sokat nyomtatnak, akkor akár 100.00 forintnál többet is elkölthetnek a kellékekre, ha eredetit vásárolnak. Szerencsére az utángyártott tintapatronok és tonerek sokkal olcsóbbak, mint az eredeti nyomtatókellékek. Nem kell megijedni a szó láttán, ezek a kellékek nem újratöltöttek, vagy újrahasznosítottak. Az utángyártott annyit jelent, hogy nem az eredeti üzemben készültek a tintapatronok és tonerek, de ugyan úgy meg kell felelniük (és meg is felelnek) a támasztott követelményeknek, mint ez eredetieknek. Azért olcsóbbak ezek a kellékek, mert nem számítják bele az árba a fejlesztési költséget, amire állítólag a nagyobb gyártók milliárdokat költenek évente. A lényeg, hogy ha utángyártott tonert, vagy utángyártott tintapatront vásárol, akkor ugyan jó minőségűek lesznek, mint az eredetiek, csak sokkal kevesebbet fog értük fizetni. A Best-Toner webáruházban természetesen mind a két típust megtalálhatja.

 

Ezen a két iroda felszelésen rengeteg spórolhat, ha nem a teljesen újat, vagy az eredetit választja. Tekintse meg mind a két webáruház, vagyis a Westnotebook és Best-Toner kínálatát és válasszon a kiváló minőségű használt laptop, utángyártott toner és tintapatron kínálatból. Előző bejegyzésünkben az irodánk szakszerű költöztetéséről írtunk. Érdemes azt is elolvasnia!