Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Jutalék - Ajánlj Minket!

Best-toner.hu - Affiliate rendszer

Affiliate rendszer egy jutalék alapú rendszer, ahol pénzt kereshet azzal, hogy webáruházunkat kiajánlja ismerőseinek, akiknek szintén érdekesek lehetnek termékeink. Kiajánlást, vásárlást követően jutalékot biztosítunk Önnek, melyet kupon formájában már következő rendelése során felhasználhat.

Kétsége van, hogy miért is éri meg ez Önnek? -  A válasz nagyon egyszerű mindenkinek van nyomtatója, csak sajnos nem mindenki tudja, hogy nálunk is meg lehet venni hozzá a kellékanyagot. Ha megosztja Facebook oldalán a linket vagy weboldalán akkor az Ön ismerősei bizalommal fognak hozzánk benézni!

Hogyan működik?

A rendszer nagyon egyszerűen használható, regisztrálást és vásárlást követően kap egy egyedi azonosítót, linket. Ezt az azonosító linket használhatja fel arra, hogy egyszerűen megossza ismerőseivel akik rákattintva vásárolhatnak webáruházunkban és ezáltal Önnek jutalékot generálnak, melyet kupon formájában biztosítunk Önnek a következő vásárlása során.

Jutalék

Amennyiben az Ön linkjén keresztül vásárol valaki, úgy automatikusan jutalékot írunk jóvá Önnek, jutalék értéke 5%,  melyet kupon formájában tud felhasználni webáruházunkban. 

Affiliate problem működése:

Fontos, csak beregisztrált Vevőink csatlakozhatnak az affiliate jutalékos programunkhoz, ezt követően a felhasználói fiókba belépve érhető el az Affiliate menüpont, lásd

Affiliate menüben található:

  • Gyors statisztika
  • Partner adatok
  • Érvényes jutalékok
  • Hozott vásárlók
  • Partner eszközök: ezen ponton belül található meg az a link, amit meg kell osztani az ismerősökkel. A linket jobb egér gomb másolással lehet megosztani! Illetve ha rendelkezik weboldallal akkor a beillesztő kódot is használhatja, így a weboldalát meglátogatok és átkattintok termelnek jutalékot Önnek.

 

Amennyiben bármiben megakadna, hívjon vagy írjon és segítek!