Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Ismertebb nyomtatók bemutatása - 5. rész

Elterjedtebb nyomtatókat bemutató cikksorozatunk következő részében szintén egy HP nyomtatót fogunk közelebbről megnézni, mely a HP Laserjet P1102 elnevezést kapta. Ahogy már megszokhatták, ez a típus is főleg otthoni, valamint kisebb irodai használatra a legalkalmasabb.

Ismertebb nyomtatók bemutatása - 5.r ész

A HP Laserjet P1102 lézernyomtató csak és kizárólag monokróm módon képes nyomtatni, de ez a tény valószínűleg senkit sem lepett meg, mivel a HP Laserjet P1102-t körülbelül 30.000 forintért szerezhetjük be és ennyi pénzért nem nagyon vannak színes lézernyomtatók a piacon. Az átlagos nyomtatási sebesség 18 lap/ perc, melyet 600 x 600 DPI (Dot per Inch) felbontás mellett élvezhetünk. A nyomtató automatikusan kikapcsol, ha egy bizonyos ideig nem használják, melynek köszönhetően egyszerűen csökkenthetjük a hó végi villanyszámlát. Ha kikapcsolt állapotban szeretnénk nyomtatni, akkor körülbelül 8.5 másodpercbe telik a készüléknek, amíg elkészíti az első nyomatot, ami gyorsnak mondható. Az eszköz 2MB belső memóriával is fel van szerelve, ráadásul 266 MHz-es processzor is került bele. Az adagolótálca kapacitása 150 darab A4-es lap. A HP Laserjet P1102 349x238x196 milliméter méretekkel rendelkezik, így tökéletesen alkalmazható lesz a kisméretű irodákban, ami kevés hellyel rendelkezik.

Számos webáruházból lehet már beszerezni HP Laserjet P1102 tonert, azonban mi mindenképpen az utángyártott termékeket ajánljuk, mivel minőségük szinte megegyezik az eredeti termékekével, azonban áruk jóval kedvezőbb. Tekintse meg a Best-Toner HP Laserjet P1102 toner kínálatát, valamint az utángyártott toner és utángyártott tintapatron palettánkat sem érdeme skihagynia!

Előző bejegyzésünkben a HP Laserjet 1018 nyomtatóról esett írás!