Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

NYEREMÉNY!

NYEREMÉNY!

Nyereményjáték

Hivatalos Részvételi Szabályzata

1. A Játék szervezője BIG Toner Hungary Kft. 1147 Budapest, Kerékgyártó utca 9 1.e /1. Adószám: 24073718-2-42. A nyereményjáték (továbbiakban: „játék”) szervezője, a továbbiakban: „Szervező”.

2. A Játékban való részvétel

A nyereményjátékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személy, kivéve a Játék szervezésében vagy lebonyolításában közreműködő ügynökségek, cégek, ezek tulajdonosai, vezető, tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói. 

3. Nyeremények

HP LaserJet M28W mono multifunkciós lézernyomtató

4. A Játék időtartama, sorsolások!

A Játék 2022. május 3. - 2022. június 30. 23:59-ig tart, majd ezt  követően kisorsolásra kerül a nyertes! Sorsolás 2022. július 20. 10:00 órakor lesz.

5. Nyertes!

A sorsolás nyertesét a sorsolást követő első alkalommal három munkanapon belül értesítjük e-mail üzenetben. Egy regisztráló elsősorban akkor nyertes, ha a Játékos megfelel a 2. pontban leírtaknak.

A nyertes, amennyiben az első kiértesítéskor nem elérhető, a sorsolástól számított 1 héten belül a Szervező minimum hetente kétszer megkísérli üzenetben elérni, a Nyeremény átvételével kapcsolatos egyeztetések miatt. Amennyiben Szervezőnek minden igyekezete ellenére így sem sikerül felvennie a kapcsolatot a nyertessel, abban az esetben újbóli sorsolásra kerül sor.

A kisorsolt nyeremény házhoz szállításáról a Szervező gondoskodik – a nyertessel kiértesítéskor egyeztetett címre. Amennyiben ez nem kivitelezhető, nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 30 naptári napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségüknek a nyertes nem tesz eleget, a Szervezőnek a Nyeremény átadása a továbbiakban nem áll módjában, ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. Szervező jogosult 30 napot követően újbóli sorsolást végezni.

6. Játék menete:

A best-toner.hu nyereményjátékot hirdetünk, ahol a játékosnak:

  • vásárolni kell minimum 5000 Forint értékben 2022.május 3. és június 30. közt.

A vásárlók között kerül kisorsolásra a nyeremény!

7. Személyi jövedelemadó

A Szervező vállalja, hogy a nyertesek nevében kifizeti a nyereményre alkalmazandó személyi jövedelemadót. Az ezen felül esetlegesen felmerülő más díj, illetve minden kapcsolódó költség a nyertest terheli.

8. Adatkezelési nyilatkozat

A Játékos a regisztrációjával hozzájárul, hogy az általa megadott személyes adatokat Szervező és megbízott adatfeldolgozója (BIG Toner Hungary Kft.) a játék lebonyolítása céljából felhasználják és kezeljék. A Játékos a játékban való részvétellel automatikusan hozzájárul jövőbeni marketing célú megkeresésekhez. Szervező és annak megbízottjai a személyes adatokat, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően bizalmasan kezelik.Az adatszolgáltatás önkéntes, Ön a személyes adatira vonatkozó jogainak vélelmezett megsértése esetén a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.A Szervező az adatokat harmadik személyek részére – a kijelölt adatfeldolgozó kivételével –nem továbbítja, illetve nem hozza nyilvánosságra. További információk:https://www.best-toner.hu/adatvedelmi-nyilatkozat-3

9. Vegyes rendelkezések

A Szervező kizárhatja a Játékból azokat a beküldőket, akik nem felelnek meg a jelen szabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek. A nyeremények pénzre, vagy másra át nem válthatók . A nyereményhez tartozó SZJA fizetési kötelezettséget a Szervező viseli.

A nyereményjátékkal kapcsolatos információk megtalálhatók a www.best-toner.hu oldalon.A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli. A Játékosok által megadott elérhetőségek hiányosságáért vagy hibájáért illetve a regisztrációk esetleges be nem érkezéséért, a Szervező semmiféle felelősséget nem vállal. Amennyiben a Játékos nem a saját adatait adja meg a Játékhoz, a Játék kezdete előtt kérje az adatok (cím, telefonszám, egyéb) tulajdonosának hozzájárulását. Szervezőt és megbízottjait erre vonatkozóan nem terheli felelősség.

Budapest, 2022.május 2.