Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

A leggyakoribb nyomtatókellék márkák – Samsung

A Samsung lézernyomtatók az olcsóbb árkategóriába tartozó nyomtatók közé sorolható, de még véletlenül se higgyük azt, hogy minőségük alacsonyabb, illetve kevesebbet tudnak a drágább társaiknál. Ebben a cikkben leírjuk Önnek, hogy miért éri meg a Samsung által gyártott nyomtatók megvásárlása, mivel több előnnyel rendelkezik, mint hátránnyal.

 

Leggyakoribb nyomtatókellék gyártók - Samsung

 

Samsung nyomtató előnyök:

  • Egy Samsung nyomtató jóval kedvezőbb árral, és ugyan azokkal a funkciókkal rendelkezik, mint drágább társaik. Természetesen az olcsóbb nyomtató azt is jelenti, hogy a tonert drágábban tudjuk majd beszerezni, de erről majd később írok. Az olcsóbb modellek csak fektere-fehér nyomtatásra képesek, de mivel lézernyomtatókról beszélünk, a szöveg nyomtatása a legfőbb feladatuk, és ezt is tudják a legjobban végezni. Természetesen színes lézernyomtatók is elérhetőek, melyek drágábbak, a monokróm társaiknál. Ha Samsung lézernyomtatót vásárol, akkor sok pénzt spórolhat meg, de mégis magáénak tudhat egy tartós és a legfontosabb funkciókkal ellátott nyomtatót.
  • A méretük általában kisebb, mint a konkurensé, így tökéletes választás lehet a zsúfolt irodákba, vagy otthonra, ha helyszűkében vagyunk. Szerencsénkre a monokróm nyomtatók csendesebbek is, így sokkal nyugodtabban tudunk mellettük dolgozni.
  • A nyomtatók rendkívül szép dizájnnal rendelkeznek, nem lehet panaszunk a kinézetre. 

Samsung nyomtató hátrányok:

  • Fogyasztói vélemények szerint, az olcsóbb típusoknál az adagolófej és más apróbb alkatrészek minősége alacsonyabb, és többször elromlanak. Ez szerencsére, csak a legolcsóbb modelleknél következhet be, de természetesen nem gyakran. Sokszor ezek a problémák típus függők, általában a CLP-315-ös modellnél jönnek elő ezek a hátrányok, a többi modellnél nem nagyon vannak ilyen problémák.
  • A másik gyakori hátrány, hogy a toner kevesebbet nyomtat, mint ami elvárható lenne. Ez könnyen orvosolható probléma, amire mindjárt kitérek.

Fontos megjegyezni, hogy az olcsóbb nyomtatók nem hasonlíthatóak össze a drágább nyomtatókkal, mind minőségben, mind árban. A drágább modellek mindig szebb, pontosabb és élesebb képet fognak készíteni, olcsóbb lesz hozzájuk a toner és tovább is fogják bírni. Ennek ellenére egy olcsóbb Samsung nyomtató nagy valószínűséggel sok évig fogja kiszolgálni irodánkat, vagy otthonunkat, de azért számítsunk rá, hogy nem addig fognak működni, mint drágább társaik.

A legfontosabb, hogy nézünk utána, mire való az a nyomtató melyet kinéztünk magunknak. Rengeteg értékelés elérhető már, melyek tiszta képet festhetnek nekünk a kívánt nyomtató funkcióiról, megbízhatóságáról és áráról. Mindig nézzünk és olvassunk utána mindennek, ha vásárolni szeretnénk. Például, ha színes fényképek nyomtatására szeretnénk használni majd a jövőben, akkor jó választás lehet a CLP-510-es típusú modell, de ha a célunk a spórolás és az átlagos színekkel operáló képek, akkor a CLP-300-as modell jobb választás lehet. Ezek az adatok és tények, mindig kiderülnek az értékelések folyamán. 


Többször is említettem, hogy az olcsóbb nyomtatóba drágább lehet a toner, mivel a nagy gyártók általában így tesznek szert a nagyobb haszonra. Természetesen van megoldás, és ez az utángyártott tonerekben keresendő, egy másik cikkünkben elolvashatja a lényeges különbségeket. A Best-Toner csak kiváló minőségű tonerekkel és tintapatronokkal foglalkozik, melyek nem az eredeti gyárban, vagyis a Samsungnál, hanem egy külső cégnél készültek, természetesen minden előírás betartása mellett. Ezek az utángyártott nyomtatókellékek ugyan olyan minőséget biztosítanak, sokkal kedvezőbb áron. Ha Samsung nyomtatója van, akkor ajánljuk Önnek a Samsung utángyártott toner beszerzését, mivel rengeteget spórolhat, akár már rövid távon is!

Született már egy bejegyzésünk a HP nyomtatókellékekről. Érdemes elolvasni! Ha pedig további kínálataink érdeklik, akkor tekintse meg az utángyártott tonereinket és utángyártott tintapatronjainkat is!