Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

A leggyakoribb nyomtatókellék márkák – Oki

Hivatalos nevén Oki Electric Industry Co, egy Japán elektronikai cég, mely főleg nyomtatókkal és telekommunikációval foglalkozik. 1881-ben alapította Kibataro Oki, a cég székhelye Tokió. Az Oki gyártotta a legelső telefont Japánban, még 1881-ben, de ma már inkább a nyomtatók a fő profiljuk, de ezeken felül még irodai felszereléseket és ATM-eket is gyártanak. Csakúgy, mint a többi japán gyártó, az Oki is kiváló minőségű nyomtatókat és tonereket gyárt, illetve tervez. Leírjuk majd az Oki nyomtatók előnyeit és hátrányait is, így könnyeben tud majd dönteni, ha nyomtató vásárlásban gondolkozik.

Leggyakoribb nyomtatókellék gyártók - Oki

 

Az Oki nyomtatók előnyei:

A3-as nyomtatás: Az Oki sokféle nyomtatótípust gyárt és forgalmaz, de a kínálatukból kiemelkedik az A3-as papír nyomtatására alkalmas printerek. Az ilyen fajta készülékek rendkívül drágák, ha megbízható gépet szeretnénk vásárolni, de az Okinál elérték, hogy a konkurenciánál alacsonyabb áron tudják kínálni a kiváló minőségű és megbízható A3-as nyomtatókat. Egy irodában rendkívül fontos lehet egy ilyen készülék, mivel sokkal jobb egy nagyobb méretű papírról olvasni az adatokat, mint egy A4-esről.

Megbízható: A megbízhatóság a japán cégek egyik legismertebb védjegyei, és ez az Okinál sincs másként. Nagyon ritkán hibásodnak meg a nyomtatók, a tonerek pedig szinte teljesen kiürült állapotban is még képesek nyomtatni, így nem dobunk ki felesleget a kukába. Ha esetleg meg is hibásodna a nyomtató, a szervizelés és a pótalkatrészek beszerzése nagyon könnyen megoldható.

Gyorsaság: A jó összeszerelésnek köszönhetően az Oki nyomtatók nagyon gyors nyomtatási sebességgel rendelkeznek, mely sokkal könnyebbé teszi a munkát az irodában, vagy otthon.

 

Az Oki nyomtatók hátrányai:

Drága: A megbízhatóságnak és a gyors nyomtatási sebességnek ára van, és ez általában az árcédulán mutatkozik meg. Kicsit jobban a zsebünkbe kell nyúlnunk, hogy ha ilyen típusú nyomtatót szeretnénk vásárolni. Szerintünk megéri a plusz költséget, mivel a pénzünkért igazi minőséget kapunk, mely megbízható, gyors, szép képet készít és rengeteg olyan funkció van benne, mellyel első rangú munkát tudunk majd végezni.

 

Ezek lennének az Oki nyomtatók előnyei és hátrányai, de most is felhívjuk a figyelmét, hogy a legjobb, ha maga olvas utána a kinézett printernek. Olvasson értékeléseket a kívánt típusról, beszámolókat, hogy hogyan is teljesít élesben. Ha rászán erre 1 órát, sokkal biztosabban fog majd vásárolni. Ha meg szeretné tekinteni hatalmas utángyártott toner választékunkat, vagy utángyártott tintapatron termékeinket akkor a linkre kattintva megteheti.

Olvassa el, hogy mik is a Brother nyomtatókellékek jellemzői!