Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

A leggyakoribb nyomtatókellék márkák – Kyocera

Hivatalos nevén Kyocera Corporation, régebbi nevén Kyoto Ceramic Company, egy Japán székhelyű multinacionális vállalat, mely főleg napelemekkel, irodai felszerelésekkel és ipari kerámiákkal foglalkozik. Székhelye Kyoto, mely Japán legnagyobb szigetén Honshun található. A céget 1959-ben alapította Kazuo Inamori , majd 1982-ben nevezték át a ma is használt nevére. A tavalyi évben a cég nettó bevétele meghaladta a 100 milliárd jent, ezen felül pedig 70.000 alkalmazottat foglalkoztatnak világszerte. 

Leggyakoribb nyomtatókellék gyártók - Kyocera

Ha egy olcsó megoldást szeretne otthonába, vagy az irodába, de nem szeretne több százezer forintot fizetni, akkor a Kyocera nyomtatókat Önnek találták ki. Általában robusztus gépeik rendkívül megbízhatóak, melyek már több díjat is nyertek, és rengeteg szakember ajánlja a vásárlásukat. 

A Kyocera nyomtatók legnagyobb előnye a megbízhatóságukban rejlik. Ha egy ilyen nyomtatóba fektet be, akkor biztosan nem lesz gondja a karbantartással és a szervizeléssel. Mint minden gyártónál, itt is kétféle fajtát különböztetünk meg, létezik tonerrel és tintapatronnal operáló is. Általánosságban elmondhatjuk, hogy a tonerrel működő gépek drágábbak, de sokkal szebb nyomatot készítenek, mint a tintapatronos társaik. A tintapatronnal működő gépek olcsóbbak a toneresnél, de kevésbé lesz szép a kép, és nem is lesz olyan tiszta, mivel a tinta sokkal lassabban szárad, mint a tonerpor. Általában a monokróm lézernyomtatókat favorizálják a vevők, de természetesen van lehetőség színes lézernyomtató vásárlására is, de ilyenkor mélyen a pénztárcánkba kell nyúlnunk. Nagy előny még, hogy minden nyomtatóhoz egy közös driver tartozik, ami nagyban megkönnyíti a kezelhetőséget, mivel nem kell állandóan új programot megtanulni. A többi gyártó nyomtatóival ellentétben, a Kyocera printerek teljesen kihasználják a tonerben rejlő tartalékokat, így roppant kevés vesz kárba a cserénél. Mivel rengeteg nyomtató érhető már el a piacon, így az árak is könnyen változnak, de kijelenthetjük, hogy a Kyocera nyomtatók nem drágábbak a konkurenciánál, ami kifejezetten jó hír, mivel a megbízhatóság a legfontosabb jellemző. Hátrányról be sem tudunk számolni, ami rendkívüli, mivel eddig minden nyomtatómárkánál előfordultak hátrányok. Természetesen a sokféle nyomtató található a Kyocera palettáján, ezért nagyon fontos, hogy mindig nézzen utána a kiválasztott nyomtatónak. Olvasson teszteket és értékeléseket, mert könnyen kiderülhet, hogy nincs is olyan funkció benne, amire azt hitte, hogy egyértelmű. Mi csak ajánlani tudjuk ezt a márkát, mivel szinte tökéletes, lehet, hogy otthoni nyomtatásra talál kicsit olcsóbbat, de megbízhatóbbat aligha. Az európai piacon nem annyira elterjedt név, de a tesztek nem hazudnak, melyeknek könnyedén utána tud nézni. 

Ha rendkívül sokat használja majd a kinézett Kyocera nyomtatóját és netalántán kiürülne a toner, akkor bajban lehet, mivel természetesen itt sem olcsók a tonerek, de mint mindig, most is a segítségére leszünk. Az utángyártott Kyocera tonerek tökéletesen helyettesíthetik az eredeti nyomtatókellékeket, csak sokkal költséghatékonyabban, de ha az egész utángyártott toner kínálatunkra kíváncsi, akkor azt is könnyedén elérheti a linkre kattintva. Ha bármilyen kérdése lenne a modellekkel, vagy a tonerekkel kapcsolatban, ne legyen rest és bátran írjon nekünk, vagy hívjon minket, mivel minden kérdésre szívesen válaszolunk. Utángyártott tintapatron termékeinkért pedig kattintson ide!

Régebbi cikkünkben már írtunk a Konica Minolta nyomtatókellékeiről, nem érdemes kihagynia!