Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

A leggyakoribb nyomtatókellék márkák – Konica Minolta

A Konica Minolta-t két cég egyesüléséből alapították 2003-ban, székhelye Marunouchi, mely Tokió város egy kerülete. Főleg üzleti elektronikai megoldásokkal foglalkoznak (nyomtatók, tintapatronok, tonerek), de érdekeltek még tükörreflexes kamerák és orvosi elektronikák gyártásában és tervezésében is. Japán minőség lévén azt hihetnénk, hogy drágábbak az átlagnál, de szerencsénkre ez nem így van, előnyeit és hátrányait a következő bekezdésben tárgyaljuk ki.

 

Leggyakoribb nyomtatókellék gyártók - Konica Minolta

 

A Konica Minolta nyomtatók előnyei:

  • Az átlaghoz képest olcsóbb ár: Ugyan azokkal a funkciókkal ellátott nyomtatók közül, olcsóbban tudunk megvenni egy Konica Minolta nyomtatót, de természetesen ennek tudjuk, mi az ára, de erre majd később kitérünk a hátrányoknál.
  • Éles kép: Lézernyomtatók lévén főleg feket-fehér nyomtatásra találták ki, és ezen a téren jobb a kép, mint a konkurenciánál.
  • Jó felépítés: A nyomtatók felépítése kitűnő, nem recsegnek ropognak, jól meg vannak tervezve és össze vannak rakva.

A Konica Minolta nyomtatók hátrányai:

  • Drága toner: Mivel maga a nyomtató olcsó, egyértelműen következik, hogy a toner drága lesz. Egy eredeti toner, akár több, mint 50 000 forintba is kerülhet, sokszor többe, mint maga a nyomtató. Aggodalomra semmi ok, mivel mindenre van megoldás.
  • Az átlagnál nagyobb test: Általában kicsit nagyobbak a KM nyomtatók, és így nehezebb nekik helyet találni, illetve mozgatni.
  • Lassabb nyomtatás: A nyomtató kicsit lassabban nyomtat, mint a konkurencia printerei. Az élesebb és szebb képért, a nyomtatás gyorsaságát áldozták be.

Láthatjuk, hogy egy Konica Minolta nyomtató jó vétel, ha nem használjuk naponta több száz nyomat készítésére, mivel éles képet készít lassabban. A toner viszont nagy probléma az ára miatt, mivel nagyon megterhelheti a pénztárcánkat. Szerencséjére a Best-Toner-nél utángyártott Konica Minolta tonereket is forgalmazunk, így sokkal kedvezőbb árun tudja beszerezni kedvenc nyomtatójához a nyomtatókelléket. Ha érdekli a pontosabb leírás az eredeti és az utángyártott tonerek között, akkor a linkre kattintva elolvashatja, illetve, ha az utángyártott toner kínálatunk érdekli, vagy az utángyártott tintapatron termékeket szeretné megnézni akkor a linkre kattintva elérheti. 

Egy régebbi bejegyzésünkben pedig a Samsung nyomtatókellékeket tárgyaljuk ki.