Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

A leggyakoribb nyomtatókellék márkák – Epson

Az Epsont 1942-ben alapította Hisao Yamazaki Daiwa Kogyo Ltd. néven. Jelenlegi hivatalos megnevezése Seiko Epson Corporation, a világ egyik legnagyobb nyomtatók és nyomtatókellékek gyártásával foglalkozó cég. Székhelye a Nagano prefektúrában található Sano-ban van, Japánban. Az Epson egy rövidítésből született, melynek teljes neve „Son of Electronic Printer”. Fő profiljuk, vagyis a nyomtatók és nyomtatókellékek gyártása és tervezése mellet, még foglalkoznak asztali számítógépekkel, televíziókkal, scannerekkel, projektorokkal, robotokkal, laptopokkal, ipari automatizálással, integrált áramkörökkel és egyéb elektronikai egységekkel. A vállalkozás rendkívül sikeres, több mint száz országban van hivatalos képviselete.

Leggyakoribb nyomtatókellék gyártók - Epson

Nem véletlenül mondják, hogy az Epson a világ egyik legmegbízhatóbb és legjobb minőségűbb nyomtatója. A jelenlegi piacon hatalmas a verseny a nagy gyártók között, így folyamatosan kell fejlődni és valami újat mutatni. Az Epson ezt meg tudja tenni, így most leírjuk Önnek a lézernyomtatóik előnyeit-hátrányait.

 

Előnyök:

  • Magas felbontás: Általában az Epson nyomtatók magasabb felbontású nyomatot tudnak készíteni, mint a konkurencia termékei. Ez rendkívül fontos lehet olyan irodákban, ahol elvárás az éles és jól látható, magas felbontású dokumentum.
  • Gyors nyomtatás: A legtöbb esetben az Epson lézernyomtatók gyorsan nyomtatnak (30-40 lap/perc) monokrómban. Színes nyomtatáshoz alkalmasabb a tintasugaras printer, de ha mégis lézer technológiával szeretnénk színes nyomatokat készíteni, akkor fel kell készülnünk, hogy lassabb lesz a sebesség és nem lesz olyan éles, színhű a kép.
  • A tonert tovább tudjuk használni: Sok gyártó úgy állítja be a nyomtatókat és tonereket, tintapatronokat, hogy azok nem használják ki a teljes kapacitásukat. Van, hogy még 30%-on van a patron töltöttsége, de a nyomtató már üreset jelez, így nem tudjuk tovább használni. Az Epson termékek nem folyamodnak ilyen trükkökhöz, biztosak lehetünk benne, hogy a tintapatron, vagy toner üres lesz.
  • Megbízható: A japán minőség megmutatkozik, mind összeszerelésben és működésben. Nagyon ritkán mondanak csődöt, megbízhatóan működnek hosszú éveken keresztül, ha elvégezzük a kötelező tisztításokat és megfelelően használjuk őket.

Hátrányok:

  • Ár: Igazából csak egy hátrányt lehet felróni az Epsonnak, ez pedig az ára. Az átlagnál drágábban adják a nyomtatóikat, mert magasabb minőséget képviselnek, mint a hasonló gyártók. Természetesen az Epsonnál is lehet találni rosszabb minőségű terméket, de összességében a legtöbb nyomtatójuk és nyomtatókellékük teljesen megbízható, gyors, pontos és kiváló minőségű.

Ezek lettek volna az Epson lézernyomtatók előnye-hátrányai. Fontos megjegyezni, hogy a típusok között lehetnek eltérések, de beszámolók és tesztek szerint az Epson nyomtatók végeznek az első helyen. Ha nem szeretne gondot és élvezni szeretné a kiváló és minőségi nyomtatást, akkor válassza az Epson nyomtatókat. Ha drágállaná az eredeti tonereket, akkor azon is tudunk segíteni, mivel az utángyártott tonerek ugyan olyan jó minőségűek, mint az eredetiek, és még sokkal kedvezőbb áron is meg tudja vásárolni ezeket a nyomtatókellékeket. Ha fel keltettük érdeklődését ez iránt a termékek iránt, akkor az utángyártott tonereket és utángyártott tintapatronokat a linkre kattintva megtalálja.

Érdekli, hogy mik a Xerox nyomtatók és nyomtatókellékek jellemzői, előnyei? Ha igen, akkor kattintson a linkre!