Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Kivel végeztessük a költöztetést?

Egy irodában elengedhetetlen eszköz a nyomtató, mivel mindig van olyan dokumentum, amit nem csak elektronikusan kell megőrizni. Igaz, hogy egyre jobban elterjed az ilyen adatmegőrzési módszer, azonban még jó sokáig nem fog eltűnni az irodai felszerelések közül a nyomtató. Minden vállalkozás életében eljön az az időszak, amikor új helyet kell keresni. Ez általában a létszám növekedésnek köszönhető, vagy a jobb földrajzi helyzet miatt. Az irodai felszerelések és bútorok elszállítását nem mindegy, hogy kire bízzuk, mivel sokan nem tudják megfelelően megoldani a költöztetési és bútorszállítási feladatokat. Sajnos a piac növekedésével egyre több a szakképzetlen költöztető, aki kárt okoznak a szállítandó tárgyakban. Egy irodában sokszor milliós értékű gépek is vannak, így nyilvánvaló, hogy minden áron el kell kerülni a sérüléseket.

Dióköltöztetés

Miért pont a Dióköltöztetés?

Mi a Dióköltöztetés csapatát hívtuk segítségül, amikor a régi irodánkból költöztünk és egyáltalán nem bántuk meg a választást. Gyorsan megbeszéltük az időpontot, amit pontosan be is tartottak, nem kellett rájuk várni. Három legény érkezett a teherautóval, ketten hordták el a bútorokat és felszereléseket, amíg a sofőr a raktérben pakolt. A szakképzett költöztetők nagyon vigyáztak a tárgyainkra, aminek következtében nem keletkezett kár semmiben. A költöztetés előtt még tanácsokat is adtak, hogy hogyan érdemes becsomagolni az egyes elektronikai eszközöket, növényeket, kisebb tárgyakat. Mivel behajtási engedélyköteles utcába költöztünk, a szükséges papírokat is elintézték, illetve értesítettek minket, hogy ez plusz költséggel fog járni. Körülbelül egy óráig tartott a bepakolás és a kipakolás is. A lift hiánya sem volt nagy akadály, gyorsan felvittek minden bútort és eszközt, ahogy már írtuk, sérülések nélkül.

Megbízható munka kiváló áron!

Rendkívül meg vagyunk elégedve a csapat teljesítményével, látszik, hogy mennyire tapasztaltak. Ha Ön is egy profi költöztető céggel végeztetné el a költözést, akkor mi a Dióköltöztetést ajánljuk. Weboldalukon megtekintheti a szolgáltatásaikat, áraikat és többet olvashat a költöztetés és bútorszállítás teendőiről, illetve buktatóiról is. Az irodaköltöztetés mellett még lomtalanítással és pianínó szállítással is foglalkoznak.

Előző bejegyzésünkben a nyomtatóvásárlás rejtelmeiről írtunk. Ön szerint miket kell nézni egy nyomtatón a vásárlás előtt?