Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Ismertebb nyomtatók - 9. rész - Samsung ML 1910

A Samsung ML-1910 lézernyomtató funkciókban gazdag és kedvező beállítási lehetőségekkel rendelkezik, ami megkönnyíti és minőségben jobbá teszi a nyomtatást. Print Screen funkcióval ellátott, tehát egyetlen gomb megnyomásával ki tudjuk nyomtatni, ami a képernyőn szerepel. Ez nagy segítséget jelent abban az esetben, ha a képernyőn nagy mennyiségben vannak adatok. Ráadásul nem kell egyesével bajlódnia a képekkel, dokumentumokkal, egyszerűen megnyit egy üres ablakot, amelyre mindent rátehet és egyben kinyomtatja az egészet. Kétféle módon lehet alkalmazni a Print Screen gombot, amennyiben 2 másodpercen belül megnyomjuk és elengedjük, azt fogja kinyomtatni, ami abban a pillanatban a képernyőn szerepel, ha hosszabban nyomva tartjuk, akkor pedig az aktív ablakon lévő információkat.

Mit jelent az AnyWeb Print fumkció?

Internetezés közben kiválaszthatunk weboldalakat, vagy egy-egy információt az adott oldalról, melyeket külön bemásolhatunk arra a nyomtatható kezelőfelületre, ami a böngészőben külön ablakban megnyitható. A kapott oldalt tiff vagy pdf formátumban lehet elmenteni, a Print Sreen gomb segítségével pedig akár rögtön ki is lehet nyomtatni. Az egész folyamat gyors és egyszerű, valamint lényegesen könnyebb így az információ kezelése.

Egy perc alatt 18-24 oldal kinyomtatására képes, tehát a teljesítményéből kiindulva is kiváló. 1200X600 dpi a maximális felbontása. Ráadásul kevesebb, mint 10 másodperc alatt nyomtatja ki az első oldalt. Az operációs rendszerek, amelyekkel kompatibilis a Windows 2000, a Windows XP, a Windows Vista, a Windows 2003, az Apple MacOS X 10.3, a Linux és a MAC OS X v10.4. A Samsung ML-1910 lézernyomtató súlya 7,25 kg. A linkre kattintva megvásárolhatja a Samsung ML 1910 tonert is!

Gyakori nyomtatás esetében nagy kapacitású tonert érdemes hozzá választani, lehet ez kissé nagyobb kiadás, de jóval tovább bírja. Ha nem szeretnénk ennyit költeni rá, akkor érdemes utángyártott tonerben, vagy utángyártott tintapatronban gondolkozni, mert lényegesen olcsóbban hozzájuthatunk, mint az eredetihez. Az utángyártott egyáltalán nem azt jelenti, hogy felújított, az egyetlen különbség az, hogy a márkától egy független gyártó gyártja le. Minőségét illetően is szinte megegyezik az eredetivel és sokkal tovább kitart.

Előző bejegyzésünkben a Samsung ML 1640-ről írtunk!