Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Ismertebb nyomtatók bemutatása - 2. rész

Az elterjedtebb nyomtatókat bemutató cikksorozatunk következő részében szintén egy Hewlett-Packard, vagyis egy HP nyomtatót mutatunk be, mely a Laserjet családba tartozik. A modell neve HP Laserjet P1005.

Ismertebb nyomtatók bemutatása - 2. rész

A HP Laserjet P1005 nyomtató főleg otthoni felhasználásra tervezték, de kiválóan megállja a helyét az olyan irodákban is, ahol nem egész nap kell nyomtatni. A printer monokróm lézernyomtató, így csak fekete-fehér nyomatok készítésére alkalmas, de a lézeres típusoknál ez teljesen természetes, mivel a színes típusok jóval drágábbak lennének és a színes nyomat minősége sem lenne olyan jó, mint egy tintapatronos készülék esetében.

A HP Laserjet P1005-ben olyan technológia van, mely energiatakarékossá teszi az eszközt a többi printerhez képest, ráadásul még gyorsabban is használhatja bekapcsolás után. A printer 14 lapot képes kinyomtatni egy perc alatt, ami kiválónak mondható ebben az árkategóriában. A nyomtatót körülbelül 25.000 forintért vásárolhatja meg a nagyobb áruházakban. A nyomtató 1200 DPI-s nyomatok készítésére alkalmas, vagyis 600x600 a felbontása, aminek köszönhetően éles képeket fog kapni. A papíradagoló tárcán 150 lapot tud tárolni, így nem kell sokszor újratöltenie a printert. A printer rendkívül kedvező méretekkel rendelkezik, így biztosan elfér még a túlzsúfolt asztalokon is. A nyomtatókellék, vagyis a toner rendkívül könnyedén cserélhető az eszközben, csak fel kell nyitnia a nyomtató tetejét, kicsúsztatni a kiürült dobot, majd visszacsúsztatni az újat.

Ha nem szeretne nagyobb árat fizetni az eredeti HP Laserjet P1005 tonerért, akkor ajánljuk webáruházunk kínálatában megtalálható utángyártott HP Laserjet P1005 tonert, mely minőségben szinte azonos az eredeti eszközzel, de az árban sokkal kedvezőbb. Tekintse meg további utángyártott tintapatron, valamint utángyártott toner kínálatunkat is válasszon olyan nyomtatókelléket, mely kompatibilis nyomtatójával! Előző bejegyzésünkben a HP Laserjet Pro M12a nyomtatóról írtunk!