Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Leírás és Paraméterek

A konyha és a fürdőszoba takarításánál a legtrükkösebb helynek a nehezen elérhető sarkok és zugok számítanak. Ezeken a területeken a szennyeződések sokszor olyan erősek és nehezen feloldhatóak, hogy csak egy erős, de rugalmas dörzsi képes elbánni velük.

Pontosan az ilyen esetekre fejlesztettük ki a BONUS INOX Spirál fémdörzsit, melynek különlegessége, hogy gombolyag kialakítású rozsdamentes acélból készült, így tökéletesen alkalmazható nehezen elérhető felületeken.

Hogyan hoztuk létre a puha és könnyen formálható súrolót? Egy izgalmas eljárással. A drót szálakat acélkéseken húztuk meg, majd mágneses tengelyekre tekercselve gömb alakúra formáltuk. Így kaptuk meg az extra hatékony, rugalmasságának és finom acélszálainak köszönhetően ugyanakkor kíméletes súrolót, melyet bátran használhatunk a tepsibe égett ételmaradékok eltávolításához, a vízkő ellen, vagy akár a sütő takarítására.

Katalóguskód: 41363

Fém dörzsi spriál 2 db/csomag Bonus Inox_B088

Ár:
340 Ft (268 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó cikkszám: B088
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 0
Gyártó: Bonus

Fém dörzsi spriál 2 db/csomag Bonus Inox_B088

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!