Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Leírás és Paraméterek

A mopok padlótisztításra, valamint belső felületek tisztítására alkalmasak. Kiválóan alkalmazhatóak egészségügyi intézmények, éttermek, kávézók, irodák, ipari létesítmények, szállodák, iskolák és bevásárló központok tisztán tartására. A grammsúly a mop tömegét jelenti. Minél nagyobb grammsúlyú a termék, annál nagyobb mennyiségű vizet tud felszívni, de a kicsavarása is annál nehezebb.

A nagyobb grammsúlyú termékeket olyan helyeken alkalmazzák előszeretettel, ahol nagy vízmennységgel kell dolgozni, pl áztatni kell a felületet és nem az a cél, hogy a fej a vizet minél jobban összegyűjtse. A csavaros mop továbbfejlesztése a Kentucky mop, mely már mosható. Pamut spagettiszálakból áll, a szálak egymás mellett helyezkednek el melyet középen egy lapos, téglalap alakú textíliára varrnak. A textília befogató részét kell a Kentucky mop tartóba behelyezni, majd a csatot rászorítani.

Katalóguskód: 39238

Anyaga pamut
Méret 400 g

Mophuzat pamut 400 g RSM112 Kentucky

Ár:
3.328 Ft (2.621 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó cikkszám: MOPP000150001
Elérhetőség: Előrendelhető
Szerezhető hűségpontok: 34
Gyártó: Kentucky

Mophuzat pamut 400 g RSM112 Kentucky

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!